Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Save 100% wyzwań FIFA 13 PC

Scyp94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest możliwość podpięcia save'a innego gracza w FIFA 13 na PC? Mam oryginalną wersję i chcę grać na online, wszyscy są zmodowani tak więc w WK nie ma sensu. Pamiętam, że na X360 w FIFIE 11 i 12 to robiłem. Czy jest możliwość odblokowania wyzwań w wersji PC?

Opublikowano

Raczej się tego nie da zrobić. Ale pomyśl tak szczerze. Jest jakiś sens grania WG overall +90 ? Moim zdaniem lepiej samemu to osiągnąć. Będziesz miał większą wprawę w tym trybie i co najważniejsze, będzie więcej FuNNu.

skcg.png

by kml14

Opublikowano

Tak, tylko jak widzę zmodowanych ludzi (wzrost raczej ponad 3m to nie jest normalne, nie?) to mnie przyprawia to o ostrego wkurwa.

Opublikowano

3 Metry? Chyba coś ci się wydaje. Moze mają po 2 m i tam chyba 9 cm czy 15 to było max,a ty pewnie masz może 175cm i Ci się wydaję -.-. Nie było by sensu grać kolesiem +3 m. Wgl. nie był by zwrotny, byłby wolny. Tylko główki by wygrywał,a tak to nic.

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...