Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mała pomoc :) za słaby komp

WOT00000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ma ktos jakies programy do wota ktore polepszaja granie na starych komputerach np takie cos jak wot tweaker.

mam troche słabego kompa i mi sie tnie wot zainstalowałem wot tweaker ale nie dało to za wiele bede wdzieczny za jakies programy lub pliki do wota ktore umilaja gre na słabych komputerach.

Opublikowano

Co znaczy "troche slabego kompa" ? Podaj specyfikacje, to moze cos wymyslimy :)

test

Opublikowano

Trudno poszukać na forum?

http://www.mpcforum.pl/topic/921024-tut-sposoby-na-zwikszenie-wydajnoci-wot/

Zastosuj punkt 2. Jesli masz słabego kompa, to efekt będzie widoczny.

Reszte sposobów oczywiscie tez mozesz ;)

jak ktoś jest w klanie gdzie jest wymagany ts czy cuś to się nie sprawdzi. najlepszym programem będzie game boster. możesz też oczyścić komputer programem odkurzac bądź ccleaner, nie zaszkodzi jesli odkurzyłbyś też wnętrze komputera :) czekam na tego zasłużonego lajka -.-

Opublikowano

@UP: no przecież wszystko to co wymieniłeś jest w moim tutorialu...

niby tak, ale napisałem pierwszego posta zanim podałeś linka :) tzn napisałem o game bosterze przed zajrzeniem do tutka.

Opublikowano

kiedys mialem slabego kompa teraz mam lepszego kompa

kiedys kozystalem z tego book cos tam i gowno to dalo jedyne co to zostaje kupno nowych czesci np karta graficzna procesor

i starczy no i dokupic mozesz troche gb ram'u

ja mam amd radeon HD 7700 Series

procka

AMD Phenom II x2 511

3.42GHz 2.50GB ram i starcza mi :D

na pewno masz troche kasy na nowego kompa ja wydalem tylko tysiaka na podlepszenie go a byl chujowy jak z dupy wiec :D

Opublikowano

kupilem fajna karte graficzna ale nie podejdzie mi pod płyte głowna :( . Za miesiac jade do pracy do niemiec to kupuje nowego kompa a jak ktos by mi doradził jakie sa najlepsze czesci do kompa zeby wot chodził na maksymalnych bez lagów?

Opublikowano

no nareszcie moge sobie pograc w wota jak człowiek bez lagow :) jak by ktos chciał to z tej stronki http://www.mpcforum....-wydajnoci-wot/ uzyłem

2. Wyłączenie karty dźwiękowej

3. Narzędzie Wot Tweaker

6. Zastosowanie programu Game Booster

10. Tekstury 25%, 12,5%, 3%, 0,75%

i gra chodzi jak marzenie szkoda ze niema dzwieku ale idze grac :)

dzieki wszystkim za pomoc.

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...