Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban - Powód

SajberGuru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł. Dzisiaj wyłapałem bana na moim pierwszym wyboconym koncie, przyczynę blokady konta znamy, ale w jaki sposób to wykryli?

HackShield, zgłoszenie przez innego gracza, czy może admin mnie nakrył na fb? Co wg. was jest bardziej prawdopodobne? Chciałbym uniknąć w przyszłości takich "nieporozumień", tęsknię za małżami.

Gram na plu, korzystam z Kamer Moda, podczas expienia raczej nikt mnie nie widział, bana dostałem w czasie łowienia ryb na fb (nie było mnie wtedy przy PC; byłem na mało zaludnionym CH w ustronnym miejscu), wykrywacz GM był włączony.

Sorry, jeżeli moje pytanie jest lamerskie, ale nie znalazłem odpowiedzi, która by mnie usatysfakcjonowała. :P

*

Opublikowano

HackShield wykrywa logi

Tutaj masz poradnik jak zablokowac HS

www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/

58121063168705213211.png

Opublikowano

HackShield wykrywa logi

Tutaj masz poradnik jak zablokowac HS

www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/

A w tutach na forum piszą, że HS nie da się zablokować... No nic, sprawdzę, czy będzie działać. (:

Dzięki za pomoc.

EDIT:

Pobrałem ByPassa 1.6 i przy próbie odpalenia metka wywala mi komunikat "HACK_SHIELD_UPDATE_ERROR". dafaq?

EDIT2:

Dobra, wyczytałem, że v 1.6 nie działa i pobrałem 1.5. Po zablokowaniu HS wg. tamtego tutka wywala mi błąd w stylu "error 'n' line 'n' in plik.py". Mam zablokować tylko logi?

*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...