Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeniesienie folderu z grą

david971

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pobrałem dzis tere i na szybciutko ja instalowałem dopiero podczas '' patchowania '' zorientowałem się że gra jest na słabszym dysku '' C'' a chciałbym mieć na D bo tam mam 320Gb wolnego miejsca czy jest mozliwość abym przeniósł folder z grą na dysk D i gra mi normalnie chodziła ?

Opublikowano

Tak j anie raz sam folder z grą przenosiłem i wszystko grało

75775358773159538492.png

Opublikowano

Gorzej jak Ci wyjdą jakieś powikłania lub miejsca zabraknie na partycji, bo domyślam się, że tam masz Windowsa [na dysku C]. Lepiej nie instalować gier i zbędnych programów [typu GG, itd.] na partycji, gdzie znajduje się system [Windows]. Lepiej teraz zmarnować ten czas i zrobić przeinstalować na inną partycje [gdzie masz więcej wolnego miejsca] niż potem to robić, gdy CI zabraknie lub zacznie Ci system padać bądź gra :p

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Pozwólcie, że odświeżę.. Chciałem przenieść kumplowi folder z grą na dysku przenośnym, gdyż on ma wolny internet a serwery są obciążone i pobiera mu 5kbps.. Czy gra będzie działać na jego komputerze? Czy jednak nie.. Bo czasem są takie gry i programy których się nie przeportuje...

Opublikowano

Pozwólcie, że odświeżę.. Chciałem przenieść kumplowi folder z grą na dysku przenośnym, gdyż on ma wolny internet a serwery są obciążone i pobiera mu 5kbps.. Czy gra będzie działać na jego komputerze? Czy jednak nie.. Bo czasem są takie gry i programy których się nie przeportuje...

Też podrzucałem kumplowi TERE na dysku przenośny, śmigała mu bez zastrzeżeń ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...