Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tyle w temacie mastera

bażant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noob champ. Tyle w temacie. Nie wiem na cholere dawali mu resety za każde zabójstwo, asystę i zmniejszenie cd za hit...

btw.

Master combo - qatakqatakqatakqatakqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

Ryze combo - qwerqwerqwerqwrqwerrwewqreqereqwrerq

DA DAM.

Anyway gj.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ale gadacie bzdury, gralem fiora wczoraj i miałem kilka krotnie go na lini. Wystarczy odciąć go od farmy i juz w late jest slaby. Combo fiora na nim konczy sie E>W>Hity>Q>Q bez ulta ;)

Opublikowano

up@ true story

Ja miałem go na lini gdy grałem yorickiem to po wbici 3 lvl nie mogl zbliżyć się do farmy bo ghule 1/2 hp mu zabierały(razem ze mna) wiec taki op nie jest wystarczy wiedzieć jak go położyć to w tf nawet nic nie zrobi.

And gz penty

Dziękuje moderatorom za ostrzeżenia bez powodu i uzasadnienia :D

Opublikowano

ale wy gadacie bzdury ze ten champion jest op... mnie nigdy nie skontrowal (garenem gram na topie, a jak yi w jungli to mnie nie umie zgankowac bo pada), to po pierwsze.

po drugie - dziwisz sie ze masz pente? mając 10lvl mozesz podejsc pod tower i cie nie zabiją, tam są same newbie.

Opublikowano

No rzeczywiście kolego, strasznie łatwo robić te penty masterem szczególnie na 10 poziomie.

Ale żeby nie było to tak, strasznie OP ten master 100% winratio na rankedach, penta ewry gejm. Gratulacje skylla.

Opublikowano

Tyle w temacie ?

Przecież na solo ta postać rozwali każdego .

W sumie to jest rekompensata za to że zabrali nam mastera pod ap.

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...