Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czity

keleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Klikacz to żaden cheat.

nie chodzi o klikacza serio byl jakis filmik na yt moze to fake moze nie

ze typek jechal sb po calej mapie wiec moze o taskera mu nie chodzi :D

Opublikowano

2xUp:

Widziałem to, to jest fake, nawet administracja gdzieś na forum eu się o tym wypowiadała, bo ludzie zaczęli im spamić, że ktoś ma hacka do wota xD

Up:

To jest mod, zrobiony ala cheat, po prostu zrobił to ktoś w wersji .exe

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

@@@@UP

Nie zaden klikacz tylko sam grałem na starym koncie na haxie ktory mi pokazywal wszystkich na minimapie od poczatku bitwy, miodek dla arty. Z tego co mi wiadomo dalej jest tylko ze autor go sprzedaje za 400 EURO za miesiac.

Po 2 haxy płatne są, ale "od zaufanych do zaufanych". Nie chce mi się teraz rozpisywać co i jak wiec moze pozniej edytuje.

Opublikowano

@@UP

nie ja nie wydałem kasy na haxa, tylko się załapałem jeszcze na darmową wersje. Kiedy autor tego czita zaczaił ze jest bardzo dobry postanowił wydawać go na następne patche tyle że zeby go miec trzeba płacić.

Opublikowano

Aha, a laser mod? Pokazuje gdzie ktoś celuje. Albo tracery. Hitboxy, usuwanie flory?

A te mody powyżej ma Warpack :)

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Rozróżniajcie pojęcie między Modem, a Hackiem.

Modyfikacja - przeróbka oryginalnych rzeczy znajdujących się w grze. Np zmiany w wyglądzie czołgów, celownika, map itp. Może być ona niedozwolona, co wiąże się z banem konta.

Hack - to nielegalny i najczęściej zabroniony program, który daje przewagę nad innymi graczami. Jeżeli zostanie wykryty konto zostaje banowane permanentnie.

Opublikowano

Rozróżniajcie pojęcie między Modem, a Hackiem.

Modyfikacja - przeróbka oryginalnych rzeczy znajdujących się w grze. Np zmiany w wyglądzie czołgów, celownika, map itp. Może być ona niedozwolona, co wiąże się z banem konta.

Hack - to nielegalny i najczęściej zabroniony program, który daje przewagę nad innymi graczami. Jeżeli zostanie wykryty konto zostaje banowane permanentnie.

A jeżeli hacka przekonwertujesz w wersję zmiany plików gry to podejdzie pod moda czy hacka? B)

shoob.png

Opublikowano

A jeżeli hacka przekonwertujesz w wersję zmiany plików gry to podejdzie pod moda czy hacka? B)

Nadal będzie to hack, bo dalej daje ci większe możliwość niż możesz mieć w podstawie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...