Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Pobrałem WT, włącza sie luncher na początku jest predkosc 0,5 mb/s potem spowalnia do aż 366~bit/s i nagle połączenie z internetem u mnie sie przerywa..... Czy ktoś ma podobny problem do mnie że nie może zainstalować gry poprzez luncher? jakie jest jego rozwiązanie?

Opublikowano

Daj nam wynik z speed test, nie wiedząc jaką masz prędkość internetu nie jesteśmy w stanie nic zrobić.

Opublikowano

mam 10 mb/s :)

Sprawdź w launcherze, czy masz ustawione opcje tak:

Szczególnie opcje na żółto

2w1h.jpg

Opublikowano

tak, mój internet jest bezprzewodowy, mam pytanie. Myślę, że rozwiązaniem było by podesłanie wszystkich plików w jednym folderze, jeśli to możliwe prosił bym o takie coś.

Opublikowano

tak, mój internet jest bezprzewodowy, mam pytanie. Myślę, że rozwiązaniem było by podesłanie wszystkich plików w jednym folderze, jeśli to możliwe prosił bym o takie coś.

Możesz poszukać takiego czegoś. Wydaję mi się, że masz taki sam problem jak w tym temacie na oficjalnym forum WT.

Nie mam pojęcia, czy mogę podać link do oficjalnego forum, spytam się moda i poprawię swój post.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...