Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Minercaft na Xbox

TheTheZiolko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Xboxa360 z przeróbka LT 3.0 pobrałem sobie minecrafta (7,8GB) i wyskakuje mi informacja ze jak chce zagrać sobie w grę to musze zaktualizować !

Jest już jakaś nowsza przeróbka xboxa jak jest to jaka ? I czy mogę dać tak podczas tej aktualizacji ? Czy jak dam tak żeby zaktualizować dostane bana albo odpiartuje mi się konsola ?

Opublikowano

czekaj czekaj masz przerobionego xbox i pobrałeś grę czy jak tam napisałeś nie rozumiem. czy pobrałeś minecraft z xbox live i nie działa?

Witam w Moim Profilu.

a oto ja :/ wiem brzydki jestem :/

36012062282726899316.png

Opublikowano

czekaj czekaj masz przerobionego xbox i pobrałeś grę czy jak tam napisałeś nie rozumiem. czy pobrałeś minecraft z xbox live i nie działa?

Pobrał z neta innym słowem ukradł :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Prerobiony, pobrany z internetu, hoho.. Na razie nie ma nowszej aktualizacji, musisz poczekać...

Dasz +, no przecież pomogłem.

Opublikowano

możliwe że źle nagrałeś grę na płytę jeśli chodzi lt 3.0 nie ma nowszego , minecraft normalnie powinien śmigać .

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

Mam Xboxa360 z przeróbka LT 3.0 pobrałem sobie minecrafta (7,8GB) i wyskakuje mi informacja ze jak chce zagrać sobie w grę to musze zaktualizować ! Jest już jakaś nowsza przeróbka xboxa jak jest to jaka ? I czy mogę dać tak podczas tej aktualizacji ? Czy jak dam tak żeby zaktualizować dostane bana albo odpiartuje mi się konsola ?

Tak , możesz i nic ci się nie stanie.

469811415538581269916.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...