Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack Z 10 Stycznia

kobe17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzam...

Edit@

Mi działa nie wiem jak innym.. Masz +

===========================================================================================================

Szukam kogoś kto miałby czas i zrobiłby mi fajny avek i sygne.Chętnych prosze o pisanie Na PW

Opublikowano

Hack troche lipny bo nie anty kicka , invisible i unlimited ammo więc lipnie sie na nim gra;[

Dam ci + za chęci i za to ze dziala:D

no tacy jak ty mnie rozpierdalają - hack lipny bo nie ma tego czy tamtego - wstaw coś lepszego a jak nie to lepiej nie pisz takich komentarzy bo nic nie wnoszą a świadczą jakim jesteś noobem!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

Wziąłem ten hacka innego forum ale nie jest na pewno polski :)

@Edit

Skąd mam wiedzieć że to twój hack masz 1 post tzn. że nią ma go na forum...

DAJ [ + ] UWIERZ NIE BĘDZIE BOLAŁO. :D

Opublikowano

padalcu to jest moj hack

nie masz prawa go tu wstawiać

kurwa suko jebana w ucho !

1.tak może napisać każdy

2. wystawiając hacka publicznie licz się z tym że ktoś go skopiuje

3. prośba do administracji by takich co krzyczą że ich hack poprościć o to by to udowodnili a jak nie potrafią to uciszyć ich

4. broszeczkę kultury kolego nie zaszkodzi !!!

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

popytaj sie na wszystkich forach o mnie xD

i kurwa nie wciskaj mi kitu bo jeszcze raz i wam zniszcze to forum xD

podaj forum na jakim mam o ciebie pytać - co do straszenia to już nie pierwszy raz ktoś straszy że roz... forum - pamiętaj że to co ty piszesz + twój adres IP a co za tym idzie twój dostawca to świetny dowód - polskie prawo potrafi już odpowiednio zając się takimi "strasznymi" ludźmi - piszę to nie po to by się czepić ale tak informacyjnie - znam już takich co tak krzyczeli a jak przyszło do tego że ich rodzice musieli się stawić tu i tam to nagle ich komunijne komputery poszły do szafy !

Pozdrawiam

Opublikowano

mi przy uruchamianiu hacka wyswitla mi "Aplikacja nie została własciwie zainicjowana (0xc0000135), Kliknij przycisk OK, aby zakonczyć aplikację." Prosze mi pomuc.

veteran961.png

8a9c600bfd6c4df69ecd040.gif

e65039f3c3ca42118c087e6c27150d6a.0.gif

Admin Cienia
Opublikowano

mi przy uruchamianiu hacka wyswitla mi "Aplikacja nie została własciwie zainicjowana (0xc0000135), Kliknij przycisk OK, aby zakonczyć aplikację." Prosze mi pomuc.

Zainstaluj net framework 3.0

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

A jak tego hacka uruchomić ? Włączyłem Injector później grę.I co dalej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...