Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EliteCraft [Bossy] [Gildie za itemy] [OtherDrop] [Sv+frakcje] [Parkoury Z nagrodami] Server z "Ideą"

WujekZenek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

url?sa=i&rct=j&q=EliteCraft&source=images&cd=&cad=rja&docid=7fxfqQdnuV0NbM&tbnid=mx7MIU6gPtEmTM:&ved=0CAUQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.planetminecraft.com%2Fserver%2Felite-craft-247-pvp-factions-shops-lwc-iconomy-524463%2F&ei=Hfn_UYiBI8a1PMfegYgM&bvm=bv.50165853,d.ZWU&psig=AFQjCNEAb5Ukwf1CCYS7kd-hORQ7wx0JUQ&ust=1375816341278683

ipserwera.png

strzalka.gifAdres IP: Elitecraft.gomc.pl

spec.png

strzalka.gifNazwa Serwera: EliteCraft

strzalka.gifWersja: 1.6.2

strzalka.gifTyp Serwera: Dedykowany

strzalka.gifWhiteList: Wyłączone

strzalka.gifTryb Gry: Survival-Frakcje + Bossy/Parkoury

strzalka.gifIlosc Slotow: 48+++

strzalka.gifZwierzeta: Włączone

strzalka.gifPotwory: Włączone

strzalka.gifPVP: Włączone

pluginy.png

admin.png

Rysiu

Patryk

Mleczu

opis.png

Wszystkiego dowiesz sie na serverze

Opublikowano

Prezentacja serwera nie zbyt porywająca, w dodatku nie swój generator... ale po wejściu na serwer, stwierdziłem, że zasługuje na dobrą opinię ! ;)

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

Serwer Moze i by byl Super. Ale... Jest na Wersje 1.5.2 A wiec Nie wejde Ale jak Zrobicie na 1.6.2 To Z Milą Chęcią Wejde I Zobacze co i Jak. Dzieki.

Opublikowano

wejdę,zobaczę,ocenię. :)

dnooooo ! patrząc na itemy dla vipów itd... szkoda gadać. po zespawnowaniu sie mamy przed sobą ogień,jak w niego wejdziesz,to możesz zginąć.. masakra.

x

Opublikowano

Dobry, ale nie dla was. Dostałem tutaj bana po 7 minutach gry, za co?? Za "Admin ma zawsze racje." Nie można już wytyczać błędów byście je naprawili? Jeżeli ktoś rozwali spawn i powiecie na mnie.. To już nie mogę się bronić?!?!?!? Dziękuje za taki serwer, zaśmiecacie tylko MPCFORUM!!

WIELKIE 0/10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...