Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pełna Wersja GTA SA.

K-mObile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałbym się spytać skąd ściągnąć pełną, czystą, wersję GTA SA.

Taką z radiem działającym, głosem, i wszystkimi animacjami po prostu.

Żeby dało się fajnie pograć na MISJACH.

Bo mam wersję bez radia, i czegoś tam jeszcze i się do dupy gra na Misjach..

A ja chcę sb pograć właśnie na misjach.

MOŻE BYĆ NA CHOMIKUJ

Opublikowano

MediaMarkt, ew. Allegro. Mogę Ci odsprzedać także płytę, ale forum zakazuje handlu.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Nie ściągaj RIP'ow :D

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

A nie ma jakiejś wersji pirackiej ?:D

Przecież mówię, że chce pełną wersję.......................................................................

Nie ściągaj RIP'ow :D

Opublikowano

Nie pomagamy piratom... Jak mówię, tutaj pomocy nie znajdziesz, albo Allegro/MediaMarkt, albo szukaj na własną rękę :D

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

No k♥♥♥a to jakbyś powiedział "Ukradłem w sklepie telewizor, ale mi dźwięk nie działa. Możecie mi powiedzieć gdzie mam ukraść z działającym dźwiękiem?". Tylko, że na kradziony niedziałający telewizor byś się nie skarżył publicznie bo Policja itp., ale jak skradziona gra nie działa prawidłowo to trzeba się poskarżyć no bo przecież to nie jest to samo co kradzież telewizora... JEST! Niech moderator zamknie temat. ;__;

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...