Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę] Oferuję pomoc na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym zaoferować swoją pomoc jako 'złota rączka'. Nie przedłużając (każdy podpunkt to inna opcja, odpłatna osobno):

Oferta:

-Client (zabezpieczenia):

• Spakowanie clienta, zmiana popularnych kluczy (lzo, fourcc itp.) + dołączenie specjalnego packera/unpackera+instrukcja jego obsługi (nie wymaga tworzenia plików *.xml, pakuje wszystkie pliki w folderze (packer nie jest mojego autorstwa) (do tej opcji spakowanie binki (bez dodatkowych plików) gratis);
  • Spakowanie plików eix do binki, zabezpieczenie jej kilkoma programami (w tym themida, pełna wersja), co uniemożliwi np. wstrzyknięcie dll, lub dodanie do binki skryptów (np. *.py);
  • Wykonanie skryptów .py (usuwanie niechcianej zawartości w cliencie; sprawdzanie md5 plików, jeżeli nie zgadza się z ustalonym, nie można uruchomić clienta; pobieranie skryptów .py z hostingu, oraz usuwanie ich po wyłączeniu clienta (teoretycznie nie możliwe do wydobycia); sprawdzanie sun md5 lub sha(256) (lub dowolnego innego, do wyboru do koloru) na hostingu i porównywanie ich z clientowymi, jeżeli się nie zgadzają nie można uruchomić clienta) (do tej opcji spakowanie plików wykonawczych (utworzonych przeze mnie) do binki gratis);
  • W pełni działający patcher, opierający się na sprawdzaniu sum md5 plików (jest wymagany własny design, *.psd);
  • Wprowadzenie dwóch haseł (hasło+hasło zabezpieczające, teoretycznie uniemożliwia to połączenie się z innym clientem niż wasz)(do tej opcji spakowanie plików wykonawczych (utworzonych przeze mnie) do binki gratis);
  • Wprowadzenie sprawdzania wersji clienta w oparciu o hosting (do tej metody wymagany jest także quest, który zostanie dołączony, teoretycznie uniemożliwia to połączenie się z innym clientem niż wasz) (do tej opcji spakowanie plików wykonawczych (utworzonych przeze mnie) do binki gratis);
  • Przerobienie clienta na bince < r25k do binki r36k (tę opcję na życzenie klienta mogę wykonać bezpłatnie, jeżeli zdecyduje się on na zakup jakiejkolwiek innej opcji).

-Questy:

• Napisanie questa o dowolnej funkcji (np. Polowania, misje fabularne, dungeony, bank, wymiana postaci), jedynym ograniczeniem cd. możliwości questa jest wyobraźnia klienta (quest raz sprzedany nie będzie rozpowszechniany, sprzedawany przeze mnie dalej);
  • Napisanie/dodanie funkcji do questlib (np. query mysql), jedynym ograniczeniem cd. możliwości questa jest wyobraźnia klienta (funkcja raz sprzedana nie będzie rozpowszechniana, sprzedawana przeze mnie dalej).

-Client (python):

• Napisanie DOWOLNEJ rzeczy w pythonie (np. gui zwierzaków, wygląd statusu postaci, dodatkowe sklepy np. za SM, gui teleportu, statystyki innych postaci, gui biologa i wiele więcej) jedynym ograniczeniem cd. możliwości jest wyobraźnia klienta, do niektórych rzeczy może być potrzebny hosting www lub quest, który oczywiście dołącze w otrzymanej paczce.

-Game+Binka:

• Napisanie diffa pod wybrany plik (game lub bin) zmieniający wybraną rzecz (np. ilość rangi, używanie skilli z mountów, maksymalny level konia i wiele więcej), ograniczeniem w tym podpunkcie jest wyobraźnia klienta oraz moje możliwości, nie wszystko jest możliwe do wykonania za pomocą diffów. W wypadku dodania nowej funkcji do game, będzie konieczność wyłączenia jednej z nieużywanych funkcji, po wcześniejszym uzgodnieniu jakiej z klientem;
  • załatanie znanych mi 'dziur' w game, jest ich o wiele więcej niż te o których wie mpc, czy inne fora. Tylko na wersje game r2089, oraz r34083.

-Client (Modele 3D):

• Wykonanie/Zaimportowanie dowolnego npc/potwora (1szt.), wykonane modele mogę sprzedać od ręki, na wykonanie modelu trzeba czekać do trzech dni, na ewentualne poprawki od kilku minut do kilku godzin (zależy od wielkości);
  • Wykonanie/Zaimportowanie dowolnego zbioru potworów (2-10szt.), wykonane zbiory modele mogę sprzedać od ręki, na wykonanie zbioru trzeba czekać do kilkunastu dni, na ewentualne poprawki od kilku minut do kilku dni (zależy od wielkości);
  • Wykonanie/Zaimportowanie dowolnej broni/zbroi (1szt.), wykonane modele mogę sprzedać od ręki, na wykonanie modelu trzeba czekać do trzech dni, na ewentualne poprawki od kilku minut do kilku godzin (zależy od wielkości);
  • Wykonanie/Zaimportowanie dowolnego setu broni/zbroi (dla każdej klasy postaci), wykonane sety modele mogę sprzedać od ręki, na wykonanie zbioru trzeba czekać do kilkunastu dni, na ewentualne poprawki od kilku minut do kilku dni (zależy od wielkości);
  • Wykonanie/Zaimportowanie dowolnego mounta(wierzchowca)/peta(zwierzaka) (1szt.), wykonane modele mogę sprzedać od ręki, na wykonanie modelu trzeba czekać do trzech dni, na ewentualne poprawki od kilku minut do kilku godzin (zależy od wielkości), możliwe zrobienie różnokolorowych wersji;
  • Wykonanie/Zaimportowanie dowolnego obiektu (1szt.), wykonane modele mogę sprzedać od ręki, na wykonanie modelu trzeba czekać do trzech dni, na ewentualne poprawki od kilku minut do kilku godzin (zależy od wielkości);

WAŻNE:

Mogę wykonać co tylko sobie zażyczy klient, wystarczy zapytać o tym na PW.

Jeżeli chcesz zamówić jedną z opcji/rzeczy, napisz PW na MPCforum zgodnie z tym wzorem:

Wybrana opcja: 
Oczekiwany termin wykonania: 
Dodatkowe informacje: 

Transakcja odbywa się następująco:

-Klient składa zamówienie poprzez PW.

-Otrzymuje w wiadomości zwrotnej czas wykonania, oraz kontakt (skype).

-Po wykonaniu zamówienia, klient otrzymuje spakowaną paczkę z zamówieniem, zabezpieczoną hasłem.

-Po otrzymaniu zapłaty, klient otrzymuje hasło do paczki, którym może ją rozpakować i cieszyć się zakupem :)

W każdej paczce znajduje się instrukcja 'jak wgrać daną rzecz', więc nie będzie problemu z wgraniem.

Pozdrawiam

zf0m.png

LINK DO PREZENTACJI (KLIK)

Nic dodać, nic ująć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...