Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ciekawostka] Brzemię Shaohao - Wstęp: Wizja

Hermejson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

YZAEML564FM21375231888074.jpg

W nowej serii sześciu dramatycznych opowieści, powrócimy z powrotem do czasów ostatniego Pandareńskiego cesarza, złotego wieku, zanim ziemię spowiła mgła.

Dziesięć tysięcy lat temu w starożytnym imperium Pandarii, Imperator Shaohao poprosił Wielkiego Waterspeakera, by zajrzał do jego przyszłości. Chciał usłyszeć o szczęściu i dobrobycie, które przyniesie jego panowanie. Co wywróży falujący wodnik?

Wyprawa do historii Pandarii w "Brzemię Shaohao - Wstęp: Wizja"

Czekaj na dalsze części historii...

Gold Member

1375966576-U902927.png

fs.png

Opublikowano

Serio... Zaczynam powoli mieć wrażenie, że story writterzy się gubią w tym wszystkim.

Bo skąd nagle, Shaohao dotrwał do obecnych eventów, i znajduje się na Timeless Isle?

Opublikowano

jaki to ma związek z bitwą o hyjal? z atakiem legionu? z plagą?

jak dla mnie to całkiem nowa gra, i na siłe wstrzyknięta fabuła, która wcale nie chce się dobrze wkleić - azjatyckie klimaty nigdy nie pasowały i nigdy nie będą pasować do wowa - jak dla mnie lore upadlo w tym dodatku.

Opublikowano

Chyba że nie przebywał wcześniej na Timeless Isle, a to powinniśmy brać pod uwagę też.

A druga sprawa... To czemu on zaczął się ukrywać, póki do 5.3.0 się nie pojawił w chainie od Chena Stormstouta? To mnie intryguje w sumie...

Opublikowano

Tylko że Pandaria, kiedyś była integralną częścią Kalimdoru tak samo jak EK i Northrend. Shaohao chciał uratować Kalimdor przed Wielkim Rozdarciem, który doprowadziło do obecnego stanu kontynentów. Ale nie miał na to wpływu bo to Azshara przyzwała demony do Azeroth.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...