Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cromvel-FVV....

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BiA daje tylko 5% do statystyk - nie jest to wielce odczuwalne, w porównaniu do żarówki która jest niemal niezbędnym narzędziem taktycznym (bez tego czołg jest ślepy i otwarty na ogień arty) - czasami lepiej bia zostawić sobie na potem, a zainwestować właśnie w naprawę, kamo i przede wszystkim żarówke

cromka często służy jako scout, więc warto też zastanowić się nad perkami odpowiedzialnymi za mobilność i zwrotność, np hamowanie sprzęgłem, gładka jazda. naprawa pomoże szybko uciec z pod ostrzału wroga w razie utraty gąsek.

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/63/g7/g2/t1rhoy.jpg

Opublikowano

Cromwell to jeden z moich ulubionych czołgów. Szybki, zwrotny, świetne działo, niezłe camo itd itp.

Co do perek. Ja ten czołg zostawiam sobie na zawsze, więc tutaj pomogę:

Dowódca: BiA, Żarówa, Naprawa, Zwiad, Camo

Celowniczy: BiA, Snajper, Naprawa, Strzał z Biodra, Camo

Kierowca: BiA, Hamowanie Sprzęgłem, Naprawa, Gładka Jazda, Camo

Radio Operator: BiA, Rozeznanie w Sytuacji, Naprawa, Camo

Loader: BiA, Bezpieczne Magazynowanie, Naprawa, Camo.

Perki do całej linii. To jest moje zdanie osobiste.

Co do Cromwella - jakiś delikfent powiedział, że często wykorzystuje się go jako scouta: bzdura. Żaden czołg nie jest tak typowym medem jak Cromwell. Granie nim jak scoutem to idiotyzm.

Jeszcze jedno - Zanim wbijesz Żarówę, Snajpera, Bezpieczne Magazynowanie, BiA to daj naprawę i potem reset.

Opublikowano

dowódca mojego klanu gra nim właśnie jako scout, i idzie mu świetnie, po czym może przejść do ofensywy, gdy sytuacja się rozwinie - taktyka zawsze się sprawdzała ;)

Opublikowano

dowódca mojego klanu gra nim właśnie jako scout, i idzie mu świetnie, po czym może przejść do ofensywy, gdy sytuacja się rozwinie - taktyka zawsze się sprawdzała ;)

zalezy co rozumiec jako jechac na skauta... kamikadze do bazy krazyc bic co sie da czy ogarnieto ;/

shoob.png

Opublikowano

Na dowódcy naprawa, a na dowódcy może gładka jazda ?

akwa, zrób na jednym dowódcy naprawę, a na drugim gładką jazdę i będzie OK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...