Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wiedzmin 2 sciąganie patcha 10gb

gajdas2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. dziś otóz porzyczyłem od kolegi sobie wiedzmina 2 zabójcy królów z polskim dubbingiem, i gdy zainstalowalem gre wyskakiwał mi bład gdy włączałem witcher2.exe - uzyj ekranu startowego, aby aktywować grę, czytałem na internecie ze trzeba zreisnalowac grę dalej to samo, czytałem ze trzeba zmienic nazwe foldera na jezyk angielski czyli (np. witcher2) zmieniłem dalej to samo, i przeczytałem ze trzeba zrobic patcha 10gb, gdyz mam internet na limit i nie moge sciagac popoludniem, dopiero od godziny 24:00 mam normalny internet na kórym moge sciągac ile mi sie podoba, lecz mama mi nie pozwala tyle siedziec na komputerze, i mam cos takiego w kompie ze gdy zostawiam go na 30-40 min bez zadnego rusznia kompuutert przestawia mi sie w tryb hibernacji, uspienia jak tam wolicie i chcialbym zebyscie mi cos na to pomogli , na te wszyskie problemy, przepraszam ze pisze w tym temacie ale prosze, blagam pomózcie mi bardzo lubie grac w wiedzmina, przeszlem calego 1 i teraz hcialbym grac w 2 mam windowsa 7 (64bit) Home Premium, komputer nowy ma jakies 4 niecałe miesiące, wiedzmin 2 jak patrzyłem wejdzie mi na full.. bardzo błagam was zebyscie mi na to pomogli .. dziekuje.

Opublikowano

hmm czyli jak dobrze z tego wyczytałem (TO nie ten temat). ale po za tym musisz mieć ściągniętego patcha jak już go ściągasz i komp przechodzi w tryb hibernacji ( muszę wiedzieć czy masz laptopa czy nie. napisz a odpowiem na twoje pytanie.

Jak masz laptopa wejdź w łądowarkę masz po prawy dolny róg wejdź w dopasuj opcje zasilania >zmień moment przejścia w stan uśpienia> ustawiasz nigdy wszędzie.!!

jeszcze raz to samo wszystko z lewej strony piszę >wybierz moment wyłączenia ekranu> wszystko ustawiasz na nigdy i zapisz zmiany jeżeli to zrobiłeś komputer nie ma prawa zmienić się w hibernację

Dalej wybierz moment zamknięcia pokrywy> wchodzisz wszystko na nigdy.

Dalej wybierz moment coś tam z zasilaniem > nigdy wszystko na nigdy ustawiasz i zapisujesz i już nic cię nie będzie dręczyło

Witam w Moim Profilu.

a oto ja :/ wiem brzydki jestem :/

36012062282726899316.png

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...