Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][BF3]Battlefield na origin?

matysiakmatys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę kupić battlefielda 3, i z tego co mi wiadomo, trzeba mieć konto na origin. Gdy się rejestruje, wszystkie pola są zaznaczone przez system zielonym znaczkiem, wszystkie zasady zaakceptowane, wpisane symbole z ramki i wgl wszystko jest dobrze, ale gdy klikam dalej to wyskakuje mi coś takiego:

Rejestracja niemożliwa

Niestety obecnie nie spełniasz kryteriów niezbędnych do rejestracji.

O co chodzi?

Czy może trzeba najpierw pobrać origin bądź kupić jakąś grę? Chce kupić BF'a w pudełku. To znaczy w empiku a nie jakieś CD'key'e :D

Opublikowano

Daj sobie date urodzenia tak żebyś miał 18 lat bo inaczej w BF'a nie zagrasz

No nie wiem.. oczywiście tak zrobię ale poczekam na sugestie innych... Ja sobie szczerość cenie D:

Opublikowano

No nie wiem.. oczywiście tak zrobię ale poczekam na sugestie innych... Ja sobie szczerość cenie D:

WTF?! <_<

Rób jak chcesz, możesz jeszcze poszperać po starych tematach co do BF'a 3 jak ludzie płakali że dali date < 18 i 150zł poszło...

A teraz bf po 20zł to nie ma nad czym płakać.

Skąd pomysł że miałbym być nie szczery..?

Opublikowano

WTF?! <_<

Rób jak chcesz, możesz jeszcze poszperać po starych tematach co do BF'a 3 jak ludzie płakali że dali date < 18 i 150zł poszło...

WTF?! <_<

Nie, że ty byś miał być nieszczery tylko ja wypełniając fałszywie ;D.. Zrobiłem tak i działa, dzięki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...