Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Punkty chwały

Mikrusp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam małe pytanko, otóż od czego zależy ilość dostawanych punktów chwały? Jak na razie za przegraną dostaję 10-15 a za wygraną 20-25, czy to jest normalne, czy ilość punktów zależy też od poziomu? Co zrobić aby ilość dostawanych punktów była większa? I tak z ciekawości ile około punktów wy dostajecie za grę? :)

Opublikowano

Sądze, że zależy od poziomu - na niskich też dostawałem mało. Zależy ona od zabitych typów, ile dedów, czy są uaktywnione premie za PvP w danym momencie. Około 100+ dostaje za grę, czasami nawet więcej.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Jeżeli walka między dwoma grupami, będzie wyrównana to jest większa szansa na dostanie większej liczby chwały + punkty, kille dawaj coś ale na pewnie mniej niż normalne punkty oraz pamiętaj że parę razy dziennie jest event na większą chwałę 150% wtedy najbardziej się opłaca chodzić.

Ja dostaję za dobrą walkę , około 1.3k.

xD 

Opublikowano

Ilość zdobywanych punktów chwały zależy jakie masz końcowe statystyki czyli ile killów, dedów i asyst oraz, która drużyna wygrała dodakowo można zdobyć więcej chwały przez eventy, które co jakiś czas się pojawiają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...