Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

leże sb, ciemno jest, cicho, i czy ja mam problem ze słuchem? :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a więc tak, leże sobie przed snem, ciemno, cichutko w całym domu, a ja zamiast słyszeć praktycznie nic, to słysze w uszach jakies dzwonienie czy coś, albo to wytwór mojej wyobraźni albo mam problem ze sluchem? XDD

CPU:i7-3820 8x3,80GHz GPU:GTX 690 4GB GDDR 5 RAM:64GB DDR3 1600MHz HDD:2000 GB + SATA III + 64MB CACHE AC:850W Chieftec 80+ PHONE:GALAXY S III / SXT / IP5

Chcesz szybkiej odpowiedzi n.t telefonów/komputerów pisz na gg, w większosci znam się na tych zabawkach.

Opublikowano

W sensie takie szumienie jakby?
Oglądałem jakiś film o tym. To chyba mózg wytwarza takie cuś, ma to związek z brakiem bodźców, a nasz mózg chce je "sztucznie" zapełnić. Ale ręki cobie uciąć nie dam.

A jak zjebałem to wybuczcie mnie :D

Game Over

Opublikowano

W sensie takie szumienie jakby?

Oglądałem jakiś film o tym. To chyba mózg wytwarza takie cuś, ma to związek z brakiem bodźców, a nasz mózg chce je "sztucznie" zapełnić. Ale ręki cobie uciąć nie dam.

A jak zjebałem to wybuczcie mnie :D

nono, szumienie, nie dzwonienie, jak siedze sobie w pokoju teraz i gra telewizor czy naewt nie to nic nie slysze, tylko dopiero jak zasypiam.

CPU:i7-3820 8x3,80GHz GPU:GTX 690 4GB GDDR 5 RAM:64GB DDR3 1600MHz HDD:2000 GB + SATA III + 64MB CACHE AC:850W Chieftec 80+ PHONE:GALAXY S III / SXT / IP5

Chcesz szybkiej odpowiedzi n.t telefonów/komputerów pisz na gg, w większosci znam się na tych zabawkach.

Opublikowano

To jest normalne... Ja też tak mam, przeważnie jak posłucham głośno muzyki, i od razu ja wyłączę i kładę się spać. Wtedy też słyszę ten szum, normalne ;) (jak dla mnie)

534721413388468938793.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...