Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto kupić Porsche Carrera S ?

Thoose

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, no więc tak jak w temacie, warto kupić to auto ? Jest aktualnie na wyprzedaży i zastanawiam się nad kupnem. Wiem ,ze jest całkiem dobrym samochodem, ale nie mam dokładnych informacji mianowicie nie wiem co jest w nim dobre, co złe i w jakiej klasie się sprawdza ..

Opublikowano

Świetny wóz, super się prowdzi, ma bardzo mocne nitro i niezłe przyśpieszenie.

Można nim z powodzeniem rywalizować w klasie S.

Bardziej do klasy S niż do klasy A.

Opublikowano

Jest to niezłe autko ale jednak trochę mu siły brakuje. W klasie A średniak, nie powalczysz z czołówką, zależy na kogo trafisz. Ale na kilka rajdów w A udało mi się

najwyżej stanąc tylko na 2gim miejscu. przegrywałem z Porschakami GT2 i GT2 997 a nawet Z Murcielago :P

Co do klasy S, to tu może sobie lepiej radzić ale jednak do ścisłej czołówki brakuje mu troszke. A cieżko znaleźć grę, w której nie jedzie F1, Veyron czy Aventador :P

A po drugie to obecnie nie pograsz w klasie S za wiele bo wszyscy używają naszego ukochanego Game Crash Mode :D

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...