Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] itemshop bez skryptu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da rade zrobic itemshop bez skryptu?

Chce zalozyc priva z is ale jak na razie nie stac mnie na skrypt do is (nie wiem za ile zl / %udzialow by ktos to wykonal, ale tak sadze ze mnie nie stac ).

Czy da rade tak zrobic ze robie konto np na dotpayu (itp.) i aktywuje usluge sms.

1.Gracz wysyla sms na ustalony numet o ustalonej tresci np. "WatusSM5zl" na nr 75**** , dostaje sms zwrotny informujacy np. " Przedmiot zostal zakupiony, zglos sie do GM." .

2.Ja sprawdzam z jakiego numeru telefonu zostal wyslany sms.

3.Gracz zglasz sie do mnie (do GM w grze) i podaje swoj numer telefonu(jako haslo do przekazania przedmiotu).

4.Ja przekazuje graczowi przedmiot.

Jezeli ktos ma inne lepsze rozwiazanie, oferte sprzedazy skryptu to mozna sie zglaszac podajac oferte.

Opublikowano

hmm na poczatek 50 osob. i stopniowo bym wykupywal lepsze vps.

dla 50 osob sadze ze ogarne rozdawac itemy.

jeszcze nie wiem czy wgl bede publikowal serwa czy zrobie do kumpli. czyli jest na dotpay jakis panel aby to wszystko posprawdzac?

Opublikowano

Lepiej jak zrobisz na dotpay generowanie kodów. Zrób z 1000.

Zrób nową tabele w bazie danych, wklep je tam.

I za każdym razem jak ktoś wyśle sms, poda ci kod i będzie się zgadzał (będzie w tej tabeli) to będziesz wiedział że wysłał tego sms.

To jest generowanie listy kodów.

Opublikowano

na jakims forum byla strona z all skryptami chcesz zobaczyc wejdz na moja strone bo jej uzywam

xxxx

66603082608911692451.png

Pomogłem daj LIke ;p

Opublikowano
Lepiej jak zrobisz na dotpay generowanie kodów. Zrób z 1000.

Zrób nową tabele w bazie danych, wklep je tam.

I za każdym razem jak ktoś wyśle sms, poda ci kod i będzie się zgadzał (będzie w tej tabeli) to będziesz wiedział że wysłał tego sms.

To jest generowanie listy kodów.

No dobra, najlepszy pomysl do tej pory i chyba z niego skorzystam.

Mam jeszcze 2 pytania:

1. Czy za kody na dotpayu musze placic, czy dostaje np 1000 kodow i od nich jest pobierana tylko prowizja (sms ~12zl z tego 2zl vat, 5zl do dotpaya, 5zl dla mnie)?

2.czy mozna aktywowac wwiecej niz 1 usluge sms np za 5zl ,10zl ,20zl itd...? Czy niesie to za soba dodatkowe oplaty?

Opublikowano

1.Nie musisz płacić, ale jak chcesz wypłacić hajs to i tak prędzej czy później - aktywacja konta z jakieś 10 zł.

I oczywiście prowizja z sms'ów.

2.Tak, nie ma opłat, robisz ile usług chcesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...