Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] kupowanie refow

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam do was pytanie czy kupowanie refow na allegro grozi banem? bo chciałem kupić 150 refów niby tam piszą ze z innego ip sa konta ale czy to naprawde nie ma za to bana? i jak według was się to opłaca te 150 refów za 300 zł niż kupowanie rp przez np psc i czy ktoś tu kupował?

Opublikowano

To zależy, czy autor aukcji rzeczywiście robi konta z różnych IP, jeśli IP poszczególnych kont jest inne to szanse na karę są nikłe, natomiast jeśli są takie same to szanse na karę są większe. Nie kupowałem tego, ale przeglądając niektóre ceny nie opłaca się tego kupować. Dużo łatwiej zrobić refy samemu albo botem i ma się je za darmo, a jak ktoś wręcz poluje na RP'ki z refów to moim zdaniem lepiej kupić je po prostu w sklepiku. No i do tego niektórzy allegrowicze robią te refy strasznie wolno i na realizację trzeba sporo czekać.

Opublikowano

na allegro ok 5 dni by to zrobili, więc krótko.Możesz zaryzykować, dostaniesz więcej rp niż za paysafecard, lecz dawaj max po 30 refów na dzień kolesiowi, by Cie nie wyrolował ;).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

ok dzięki za komenty przeczytam też komentarze allegrowiczów czy szybko jest bo tam poczekać troche moge nie szkodzi ważne żeby bez bana i żeby wykonał a może pozamawiam więcej i tak nie chciałem naraz 150 chciałem raz 30 raz 20 itp więc to akurat wiem dzięki za odp zaryzykuje ;P

Opublikowano

Według mnie kup sobie pierwsze 10x reffa. Naprawdę polecam kilku allegrowiczów, gdyż sprawdziłem ich po 5x reff. Łącznie 10 reffów otrzymałem po 3 dniach. Pon zrobiłem przelew i na czwartek reffy były gotowe.

Opublikowano

Ale jak to dziala? Jakie refy? Nie kumam

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...