Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] MPC Bulider Team

KoORNEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10fdc5abff84244fbe56f341ef06478a827f3c0e

Witam. Pomyślałem trochę i wpadłem na pomysł, są już takie grupy jak MPC Racing Team itp.

A czemu Minecraft w tym nie uczestniczy. Grupa zajmowała by się budowaniem Epickiej budowli, miast a pózniej publikowaniu ich na mpcforum ja był bym jej liderem

c68b6c49e5c51d1587afa0bbf79105acb0f9f3f7

Lider - osoba która kieruje całym projektem, nadzoruje prace innych członków, musi najładniej budować. Prowadzi konkursy budownicze... Liderem byłbym ja oraz któryś z globalnych moderatorów.

Mediator - Osoba która publikowali by mapy, budowle na youtube. Robiła by także animacje na screnach (budowli) co nie jest obowiązkowe

Budowniczy - Członek który zajmuje sie budowaniem miast, lub pojedynczych budowli takich jak np Epickie hotele, osoba ta musi mieć maksimum 20% warnów aby sie dostać.

Pomysłowy - osoba która nie musi umieć budować, jednak musi mieć epicką wyobrażnie. Maksimum 20% warnów.

972f50830a4cea7a83f3a87a6f8f371ff8f6e8a5

- Ranga MPC Bulider Team

- Grafika pod profilem

- powiększona skrzynka wiadomości

- Prywatny dział

- Zamykanie własnych tematów

- Ustawianie własnego tytułu

708ea4c083800819f9094a2146b5be99d52616ce

Proszę dać mi sansze z tym projektem. Minecraft jest bardzo dłużym działem, stanowi on 40% postów na tym forum... Projekt ten by rozsławnił mpcforum przez youtube ponieważ nie jedna osoba szuka Epickiej budowli z downoaldem więc przy okazji w filmiku link do tematu na mpcforum

Osoba musi mieć przynajmniej +500 widzów

Jeżeli jakiś global moderator/administrator/moderator działu zdecyduje sie na więcej informacji zapraszam na pw.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Tworzysz grupę po to, aby być jej liderem, co widać.

Grupa mi się nie podoba. Po co w ogóle by to miało być?

Z przywilejami to już w ogóle przesadziłeś.

Nie, nie i jeszcze raz, nie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Nie,nie jest to potrzebne i tak już jest (trochę) już dużo plakietek.Zgodzę się ,jeżeli byłaby jakaś "fajna", ale takie coś to jest przeciw.

Opublikowano

Nie bo minecraft

Chcesz stworzyć grupę by być jej liderem? What? NIE

Tworzysz grupę po to, aby być jej liderem, co widać.

Grupa mi się nie podoba. Po co w ogóle by to miało być?

Z przywilejami to już w ogóle przesadziłeś.

Nie, nie i jeszcze raz, nie.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Ja proponuje Mpc Analfabet Team - lider Aceboy ( niestety zdjecie mi skasowalo z pw ;p )

Mpc Skuriel Team - tutaj to by zabrakło slotów

Mpc Szwab Team - liderem vANOSH

i ostatnia propozycja , Mpc Skasuj Te Gówno Team - liderem kokosz.

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Padłem XDDDDDDDDDD

"Tworzenie epickich budowli i udostępnianie ich na mpc" , rozumiem że te "epickie" budowle będą pokazywane na mpc w systemie pay per view dla innych użytkowników którzy nie są zalogowani nie?

Żadnych innych celów grupa ta nie ma, autora chyba ego poniosło do księżyca z tą sugestią, nie.

Zaraz, zaraz, chyba doczytałem się kolejnego bekowego fragmentu "osoby mające 500 widzów", ciekawe ile kanał mpc ma XDDDDD

Opublikowano

"ja był bym jej liderem" XDDDDDDDDDD

"lider to ktoś kto buduje najładniejsze budowle" XDDDDDDDDDDDDDD
JEBŁEM, LEŻĘ I NIE WSTAJĘ.

Kolejny MC kid.

"Ustawianie własnego tytułu". Może HTML, nadawanie warnów, przenoszenie tematów i frytki do tego?

Nawet "download" nie umiesz poprawnie napisać, a chcesz być liderem?

NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE!

Wolę MPC Bao Bao Team.

Game Over

Opublikowano

Oczywiście, zróbmy MPC BILDER TIM dla 13-latków z Majnkrafta, może dla każdego większego serwera MT2 też niech będzie plakietka,a w Darkorbit MPC PL1 TEAM, sensowne!
I te przywileje, własny tytuł, większa skrzynka, i oczywiście (jebie skromnością na kilometr) z marszu mówisz że będziesz liderem.
No_kurwa_rzeczywi%C5%9Bcie.jpeg

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...