Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC do 5k

Blacktape

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W najbliższej przyszłości chce kupić zestaw do 5k zł do gier. W tej cenie potrzebuje monitora 22'+, Windowsa, głośników i lepszej klawy gamingowej np. BlackWidow oraz SSD i 8 GB Ramu, moglibyście złożyć mi taki zestaw?

Będę robił OC!

Opublikowano

No to ja polece totalnie inna bajke e.g. :

http://www.morele.net/inventory/info/Py4W9/

Wjazd z buta, i7 4770k + fortis i do tego z87 g45 GAMING, świetna do O/C pod haswell'a. + gtx 770 palit jetforce.

Brakuje myszki i windowsa, dozbieraj bo warto !.

Co do windowsa to zawsze z neta czy cuś. Na prawde chcesz tracić kasę na takie gówno? oni mają sporo kaski.

Z neta czy u informatyka za 20-30 zł.

PS. można uciąć na 2 rzeczach e.g. buda oraz płyta główna.

Sprzęt złożyłem już troche temu. Samemu będę brał coś podobnego, pod koniec wakacji. Tylko dorobić muszę pare gr. :)

PS. stawiałem na 8 wątków dla czego? bo w takim budżecie warto nie dość że podkręci tą i7 to jeszcze świetnie będzie mu się robiło / obrabiało filmiki w FHD :D.

Co do monitora, wziąłem taki ponieważ jest tani oraz można go powielić.

( ja biorę 3x tego della :) )

graphic.png
Opublikowano

Potrzebuje najtańszych głośników, klaey Razer BlackWidow albo tej za 300 coś z CM Storma, Windowsa 7/8 i monitora przynajmniej 22'. Moglibyście coś takiego złożyć? SSD niekonieczne.

Opublikowano

Jeszcze raz się spytam, czy nie dasz rady ściągnąć pirata?

Zaoszczędzisz te pare zł, a je można zainwestować w bdb. sprzęt :).

Ale jeśli tak strasznie musisz mieć to potniemy po procku bo nic innego nie zostało.

Co do ssd nie musi być, ale polecam chodź różnica to pare sek. to tak czy siak ja osobiście kierował bym się na normalny dysk.

Taki nawyk;p

To tak :

http://www.morele.net/inventory/info/eYMaJv/

lepsze chłodzenie + win8 + klawia / myszka + monitorek 22 cale. ( można zmienić na 24 benq'a ).

i7 + gtx 770 od palita jetstream 8 gb ramu.

zasilacz od deus'a m1 650w. // brak ssd ale lepsze chłodzenie = wydajniejsze o/c :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...