Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibia RL Premium Scrolle

Nuncjusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
posiadam premium scrolle, które chciałbym sprzedać. Premki są aktualnie na świecie Eternia. Jeżeli chciałbyś pacc na konto a twoja główna postać jest na innym serwerze mogę pomóc w szybkim opuszczeniu rook'a (posiadam full eq na rooku oraz gp które jestem wstanie wypożyczyć w celu szybkiego opuszczenia czas przeważnie ~półtorej godzinki), po czym możesz aktywować swojego pacca na całe konto. Idealna okazja na wakacje!

286v9kw.jpg

2rgjig3.jpg

Mam aktualnie jednego premium scrolla w depo, mogę dokupić więcej. MOGĘ SPRZEDAĆ MAKSYMALNIE 3 PREMIUM SCROLLE, ponieważ na tyle mnie stać :)

Cena: 25 złotych w formie doładowania za pomocą telekodu do sieci T-mobile! Za sztukę. Ja potrzebuję pieniędzy ty pacc'a :).
Cena okazyjna kto 1 ten lepszy. W przeciągu ostatniego czasu sprzedałem wiele premium scrolli, lecz nikt nikomu gwarancji nie da, mogę wystawić na allegro w celu uwierzytelnienia transakcji. Osoby zainteresowane, lub wszelakie pytania zapraszam kierować pod numer gadu-gadu 48252447 gdzie jestem dostępny (spokojnie można pisać gdy mnie nie ma). Myślę, że cena atrakcyjna. Mogę napisać, że po prostu nie gram już w tibię po zaistniałych zmianach w systemie pvp, także wszelakie piksele związane z tą grą są mi zbędne. Mam do sprzedania także postać!

Zapraszam i pozdrawiam Karol :)

Kontakt: xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...