Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak się wzbogacić ?

DeezuGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do dyspozycji 4,40 Euro. Mogę kupić za to 2 klucze. Da się jakoś zyskać (sprzedając je czy coś) np. dwukrotnie ? Pewnie powiecie, że handel. Tylko, że mi chodzi o to żebyście wytłumaczyli jak. Z góry dzięki.

15514332180910262802.jpg

Opublikowano

Kupuj 2 klucze. Następnie kupuj tanio czapki i sprzedawaj drożej. Zysk będzie mały i powolny ponieważ nie masz za dużo kluczy. Wraz z wzrostem kluczy w twoim ekwipunku będziesz mógł zarabiać szybciej (Im droższe itemy tym większą różnicę w cenie można wytargować = profit) Kiedyś był fajny sposób na zarabianie na Billach gdy kosztowały 8 kluczy ale teraz to nie działa (cena Billa spada i nie warto ryzykować)

Opublikowano

Kupuj 2 klucze. Następnie kupuj tanio czapki i sprzedawaj drożej. Zysk będzie mały i powolny ponieważ nie masz za dużo kluczy. Wraz z wzrostem kluczy w twoim ekwipunku będziesz mógł zarabiać szybciej (Im droższe itemy tym większą różnicę w cenie można wytargować = profit) Kiedyś był fajny sposób na zarabianie na Billach gdy kosztowały 8 kluczy ale teraz to nie działa (cena Billa spada i nie warto ryzykować)

Spada, ale zaraz pójdzie w góre, spokojnie.

Możesz kupować strange, tanio, i sprzedawać drożej, też dobry zarobek, kiedyś neon anihillatora ( 0.11 ) Sprzedałem za 0.88.

Opublikowano

Klucz kup na rynku steam. Daje to 2x 1,6euro a nie 2x2euro.
A najlepszą radą będzie: kupuj taniej sprzedawaj droźej.

Polecam strony: tf2wh.com; scrap.tf

Opublikowano

Kup karty steam po 1 scrap za jedna a sprzedaj jedna za odzysk . Proste . ;3 Nawet kupisz takie co chodzą po 1 ref ;3 jak ja z skyrim tak kupiłem z 20 po scrapie z sprzedałem 20 za 20 refów xD

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Kup karty steam po 1 scrap za jedna a sprzedaj jedna za odzysk . Proste . ;3 Nawet kupisz takie co chodzą po 1 ref ;3 jak ja z skyrim tak kupiłem z 20 po scrapie z sprzedałem 20 za 20 refów xD

tylko, mało kto za scrapa ci sprzeda, ale znajdują się tacy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...