Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Budowniczych i Administratorów

PenuMbra38080

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nazywam się Marcin i posiadam swój serwer Minecraft (IP: 37.59.6.133:25010 )który szczyci się ogromnym zainteresowaniem i rozwija się potężnie szybko. Nazywa się CSektor ma już rok czasu , wcześniej był znany pod nazwą JumpCraft , jest to serwer FreeBuild + Gildie , całą mape budowałem sam i poświęciłem na to bardzo dużo czasu , serwer generalnie jest cały czas pełny , co świadczy o tym że nie jest zły ;p. Jest możliwość szybiego poruszania się po miejscach komendą ./warp i takie tam. Na serwerze zbudowałem ponad 50 warpów , najciekawsze to ./warp Palac , ./warp Farma ./warp Lodowisko no i inne. Na serwerze odbywają się również różnego rodzaju Spleefy i Parkoury z nagrodami co też przyciąga wielu graczy. Nie mam teraz czasu żeby wchodzić często na serwer dlatego brakuje mi na nim :

* 2 Budowniczych

* 2 Administratorów

* 2 Moderatorów

Najbardziej mi zależy na Budowniczych!!!

Bodowniczy na moim serwerze ma za zadanie tworzyć nowe arcydzieła jakieś Epickie i Ciekawe budowle i takie tam :D.

Administrator powinien być stanowczy , nie ma prawa rozdawać itemów innym graczom , nie moze zabijać graczy i utrudniać im Gry , powinien mieć skończone 16 lat i ogarniać komendy World Edita i World Guarda.

Moderator jak to moderator odpowiada za dawanie działek , pilnuje pożadku na serwerze , banuje i takie tam. Również powinien znać Woeld Edita i World Guarda.

Wymagania:

Budowniczy :

Screnshooty przynajmniej 3 jego Budowli

Save z jego budowlami

Kreatywność i ogromna wyobraźnia

Team Speak 3 i Mikrofon

Administrator:

Minimum 16 lat

Znajomość World Edita i World Guarda

Aktywność na serwerze

Team Speak 3 i Mikrofon

Moderator:

Minimum 6 lat

Znajomość WE i WG

Aktywnoć na serwerze

Team Speak 3 i Mikrofon

Zainteresowanych zapraszam na Team Speka IP: v56.svoice.pl Kanal CSektor.pl FreeBuild bądź kontakt po przez GG nr.: 40088960 (od razu się przedstaw i napisz w jakim celu do mnie piszesz innaczej nie odpisze)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...