Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pumayt2

CounterStrike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo3tu.jpg

Zapraszam na nowy serwer PumaYT2, jest to serwer PVP!

Na start od GA dostajemy 99lvl, konia militara, wszyskie itemki jakie chcemy, u handlarzy są hwangi itd, bug na yang nie zostanie usuniety ale GA daje 1,9kkk

Ga bardzo czesto (bardzo bardzo ;DD) daje metki, bossy itd, prawie ciągle jest online, serwer jest online w weekendy 24h, a takto od 10 do 2 w nocy albo np od 15 do 2 w nocy żalezy ;DD

UWAGA! WSZYSCY GRAMY W SHINSSO, ponieważ i tak to tylko serwer PVP zeby wszyscy byli w 1 miescie

Nazwa Serweru: PumaYT2

Strona Serwera:

pumayt2.dbv.pl

Spolszczenie: wejdz na strone w dział download, lub sciagnij z tad:

http://www.przeklej.pl/plik/pumayt2-by-ga-hempgru-rar-0007df4fm

Scan:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/8d13fbc884fd663e56c9cc88e1370f0caddc8341ed87053453f40945c8c52579-1263272280

Sieci :

PumaYT2

PumaYT2/2

PumaYT2/3

Hasło : 123456

Konta na serwerze: nalezy napisać na gg do GA (gg: 858388) lub wejsc na na strone podana wyzej, wejsc w forum i jest spycialny dział gdzie składamy prośbe o konto!lepiej pisać na forum!

Potem dodam screeny z handlarek

Serw Będzie Długo I Szczęśliwie ... ^^ Zapraszam [GA]HempGru

b_560x95.png

b_560x95.png

Opublikowano

Kolejny Serv dla n3o kinderow.. to juz jest troche nudne wchodzisz i czekasz w 20 osobowej kolejce zeby dostac 99 lvl itemki i co tam chcesz..

Jak dla mnie lipa..

beznazwyzxczxczx.jpg
Opublikowano

i to ma byc kurwa GA ? pytam sie grzecznie czemu nie moge sie zalogowac to odrazu zaczyna sie wyzywanie od napow -,- ja jebie kurwa wszedlem do gry po 40 minutach dostalem zlodzieja o ktorego prosilem skille na P i do tej pory nie mam np obiecanej kasy na eq tarczy, helmu -,-

najpierw pisze ze serv ON, jak sie loguje odrazu mnie wypierdala kurwa z gry, doprosic sie nie idzie o kase wejdziesz na serv i po godzinie dostaniesz eq 99lvl i skille na p-,- i to jeszcze nie pelne...

a to SS jak sie admini odnosza do graczy

pumayt.png

sorry za wulgi moge dostac ostrzezenie, ale chuj mnie boli i kawałek zęba -,-

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...