Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wybrać ?

dMnich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :D
Mam pytanie do kupić na Zwiadowcę ... :]

Otóż mam snajpera i kupiłem kiedyś pakiet Snajpera z M95 + kolba , lufa itp ...
I teraz się zastanawiam czy nie lepiej byłoby kupić pakiet L96 ...
Moim zdaniem pakiet L96 jest lepszy...

Zastanawiam się nad kupnem tego gdyż M95 strasznie wolno przeładowuje i zmienia magazynek ...
A od innych graczy mam informacje że L96 jest znacznie szybsze ... i teraz nie wiem :D

Z góry dziękuje za udzielenie rady :]

Opublikowano

"elka" do agresywnej gry, m95 do kampienia. Sam polecam jtiger, a potem kreftdjur- dobry pistolet lub shodredux- do bicia rekordów sks

Opublikowano

L96 jest ponad 3 razy szybsze (pocisk co sekundę), więc jeśli wkurza się powolność M95, to będzie dla ciebie dobre. Pod warunkiem, że nie grasz na dystans ponad 250-300 metrów. Ogólnie L96 jest najskuteczniejsze od 60 do 150 metrów (według mnie). Co do dodatków - koniecznie lufa precyzyjna, magazynki najlepiej viper, luneta według uznania. Kolba, jeśli jej potrzebujesz, może być ta z zestawu, nie opłaca się innej brać.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kup J-Triger opyla sie l96 plus dodatki mniam :)

Potem kup (Ja tak zrobilem), pakiet SKS i zaloz do niego dodatki z J-Triger, a scuterrgun jako pistolet :)

Opcjonalne: Zagraj SKS z Red-Dot Mniam :)

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...