Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]EliteMT2 Wywala mi postać podczas ładowania..

RayMenGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem jestem na kamer mod na elite i chwilowo moja postać jest w m1 i coś się zjebało ostatnio ponieważ gdyż wchodzę na postać i jestem w trakcie wybierania postaci klikam na dana postać i przy pasku ładowania wywala mnie na pulpit a jak na przykład wchodzę na druga postać z tego konta to normalnie się loguje . Proszę o wszelkie informacji i o jaką kol wiek pomoc . !

Opublikowano

Postać z której Cie wywala na pewno stoi w m1 ?

Jest tam na stronie możliwość odbugowania postaci ? ( jak tak to odbuguj )

Jak nie to napisz doGM'a zeby Ci odbugował

58121063168705213211.png

Opublikowano

Na modzie nie widać wszystkich map .

Pewnie wszedłeś na nową mapkę i cie bugło .

Jeżeli na stronie Elite jest opcja Odbuguj postać użyj jej lub poproś jakiegoś kolegę lub admina .

1375996884-U857859.jpg

Opublikowano

m1 jest standardową mapą więc nie podejrzewam żeby kolega jej nie miał w swoim kliencie , proponuję pobranie nowego klienta i reinstalację :) jeżeli problem nie ustanie - spróbuj założyć nowe konto - jeżeli będzie ok - pisz do gma o odbugowanie tamtej postaci - jeżeli nie to wciąż problem jest po stronie plików twojego klienta . :)

Opublikowano

Witam mam pewien problem jestem na kamer mod na elite i chwilowo moja postać jest w m1 i coś się zjebało ostatnio ponieważ gdyż wchodzę na postać i jestem w trakcie wybierania postaci klikam na dana postać i przy pasku ładowania wywala mnie na pulpit a jak na przykład wchodzę na druga postać z tego konta to normalnie się loguje . Proszę o wszelkie informacji i o jaką kol wiek pomoc . !

Być może kordy na mapie są zbugowane (słyszałem o czymś takim) , spóbuj na inne ch się logować .

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

wgraj sobie pliki Outdoor z innego clienta zaktualizuj go i masz po problemie w moim wypadku tak było ;]

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...