Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy jest mozliowść zrobienia nowego uprawnienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Chciałem się spytać czy jest możliwość zrobienia nowych uprawnień w common. Wiecie coś jak Implementor etc.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Nowego raczej nie zrobisz ale mozesz zmienic jego uprawnienia, albo zmienic uprawnienia np low_wizarda i dac ja jako nowa range

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Jest taka możliwość.

To opisz jak a nie tylko piszesz że jest ;)

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Difem do game.

Ewentualnie możesz napisać liba pod game.

No to dużo mi powiedziało. WIem że difem, ale czy ten dif był już udostępniany czy nie -,-

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Opublikowano

Jest edytor uprawnień do game.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

No to dużo mi powiedziało. WIem że difem, ale czy ten dif był już udostępniany czy nie -,-

Lepszym wyjściem jest próba osobistego stworzenia takowego, nie czekanie na podanie na tacy. Jeśli coś nie jest udostępnione, staraj się sam dociekać jak takowe coś zrobić.

Opublikowano

Lepszym wyjściem jest próba osobistego stworzenia takowego, nie czekanie na podanie na tacy. Jeśli coś nie jest udostępnione, staraj się sam dociekać jak takowe coś zrobić.

Czy dodać to nie wiem czy będzie tak łatwo. Osobiście zostałbym przy opcji edycji uprawnienia danej rangi.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Wiem ale to niestety należy do trudniejszych. Difa umiem napisać ale wiesz... nie żeby coś takiego. A nie czekam na tacy, po prostu chciałem ogólnie wiedziec czy udostępniono coś takiego na mpc.

[√]100 postów

[√]200 postów

[√]300 postów

[x]400 postów

[x]500 postów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...