Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Battle Field Bad Company 2. ORIGIN.

Elitarny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Kilka miesięcy temu kupiłem sobie grę Battlefield Bad Company 2. Grałem w nią dość długo. Kilka dni temu kupiłem Battlefield 3, okazało się, że jest on na ORIGIN. Popytałem się znajomych i powiedzieli, że Battlefield Bad Company 2 jest na Origin i Steam. Po wpisaniu kodu na steam wyświetlił się komunikat: taki kod nie istnieje - lub coś w tym stylu.

Po wpisaniu kody na ORIGINA i wybraniu zestawu, który kupiłem wyświetlił mi się następujący komunikat: Tego kodu nie możesz wykorzystać w tym miejscu, Aby wykorzystać swój kod, przejdź na stronę...

Pomóżcie mi co mogę zrobić.

Mam jeszcze problem z grą The Sims 3.

Kupiłem tą grę gdy odbyła się premiera pare lat temu. Wtedy nie było jeszcze ORIGINA. Wpisałem kod do gry i mogłem normalnie grać. Teraz gdy chciałem dodać grę do ORIGINA pisze, że kod został już wykorzystany.

Proszę o pomoc i o nie zamykanie tematu.

Potrzebuję pomocy a nie odpowiedzi tyu: jak The Sims 3 to nie ten dział.

Pomóżcie fast!!!!!!

Opublikowano

Samemu nie dodasz tej gry do Origin'a. Musisz napisać do EA Help (Najlepiej na stronie wybrać US bo mają czat online i ten problem rozwiążesz w kilka minut, a na Polskiej stronie piszesz maila i czekasz tak z tydzień na odpowiedź), że chcesz dodać Battlefield BC2 do origin'a lecz wyskakuje Ci błąd. Poproszą Cię o podanie zdjęcia lub skanu cd key'a gry.

https://help.ea.com/en/

@Edit

Musisz się najpierw zalogować na stronce podając konto z Origin

Pumpernikiell.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...