Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zniknął pasek peta...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gram postacią DK death knight. Gdy przywołam swojego peta wiadomo tego trupa ;d nie wyskakuje mi jego pasek aby nim rządzić np zeby zaznaczyc aby chodzil za mną ... wcześniej miałem ale już wgl nie mam już dłuższy czas

Opublikowano

jaka wersja gry? Używasz jakichś addonów do action bars?

W wersji 3.3.5a trzeba dać punkty talentu w jeden talent, by móc kontrolować ghoula.

Opublikowano

jaka wersja gry? Używasz jakichś addonów do action bars?

W wersji 3.3.5a trzeba dać punkty talentu w jeden talent, by móc kontrolować ghoula.

Pandashan serwer Taran'Zhu nie używam miałem wcześniej ten pasek ale zniknął

Opublikowano

możliwe że serwer wywinął jakiś numer. spróbuj zainstalować addon bartender4 - pozwala on właśnie na edycje pasków, w tym na sztywno umieszczenie paska peta w dowolnym wygodnym miejscu.

kolejną możliwością jest reset talentów - czasami niektóre po prostu przestają działać

Opublikowano

możliwe że serwer wywinął jakiś numer. spróbuj zainstalować addon bartender4 - pozwala on właśnie na edycje pasków, w tym na sztywno umieszczenie paska peta w dowolnym wygodnym miejscu.

kolejną możliwością jest reset talentów - czasami niektóre po prostu przestają działać

ale jak zresetować? ;d

Opublikowano

idź do trenera, tam gdzie uczysz sie spelli - on oferuje restart talentów za małą opłatą. ponadto możesz kupić dual talent specialsation - co daje możliwość zmiany zestaawu talentów na drugi w dowolnej chwili

Opublikowano

idź do trenera, tam gdzie uczysz sie spelli - on oferuje restart talentów za małą opłatą. ponadto możesz kupić dual talent specialsation - co daje możliwość zmiany zestaawu talentów na drugi w dowolnej chwili

ale to DK postać to wiesz jak stworzyłem nową postać akurat Huntera to mam pasek

Opublikowano

Chyba powoli przestaje Cię rozumieć. upewnij się czy masz talenty w unholy, czy są rozdane prawidłowo, spróbuj je zresetować, rozumiem że grasz na privie?