Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko] Czy po wyjść Luciana znowu będzie trzeba czekać?

skejtjan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy po tym jak wejdzie Lucian na eune to znowu free userzy będą musieli czekać tydzień? Bo jutro dopiero BoL dla free userów będzie a przewiduje że w tym tygodniu Lucian wejdzie.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Jak on jest juz do kupienia za 7800 IP...

A widziałeś go w grze? Nie nie widziałeś bo nie da się go kupić. Mi chodzi o to że jak wejdzie patch gdzie będzie można go kupić to czy będzie trzeba znowu czekać?

Opublikowano

Tak, i bardzo dobrze. Przynajmniej kilku bolowców - zjebowców mniej

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Opublikowano

Tak, i bardzo dobrze. Przynajmniej kilku bolowców - zjebowców mniej

Hejtujesz Ludzi na BoL'u kiedy to jest topic o BoL'u, po za tym jesteśmy na forum dla Cziterów/Hakerów/Oszustów czy nie wiem jak to jeszcze nazywają ludzie.

Opublikowano

To zależy, kiedyś Riot wypuścił 2 patche w przeciągu 10 dni, i BoL był dla free userów po tym patchu, bo 7 dni dla vipów - 3 dla free i znowu by musieli zrobić, tak więc zależy kiedy wyjdzie patch.

Opublikowano

Nie będziemy czekać. Lucjan już został w prowadzony w poprzednim patchu, jest jednak zablokowany. Do odblokowania go nie potrzeba nowego patcha, więc jak lucek będzie dostępny to nie będziemy musieli czekać.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...