Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Serwera do minecraft-a.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam serwer do minecraft-a czyli urządzenia na serwer takie jak posiadają hostingi ale mi wystarczy jeden na 20 slotów.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Raczej Ci coś takiego nie wyjdzie. Zamów sobie vps'a za 20 lub 30zł i starczy Ci na ok. 20-30 slotów.

Nie drogo, jakiś stabilny hosting i jest git.

mystone_sygnatura.png

Opublikowano

Raczej Ci coś takiego nie wyjdzie. Zamów sobie vps'a za 20 lub 30zł i starczy Ci na ok. 20-30 slotów.

Nie drogo, jakiś stabilny hosting i jest git.

Człowieku żartujesz prawda :D?

30zł i 30 slotów ? nie ma co dobry wariat z Ciebie ^_^

Co do tematu żebym warna nie dostał polecam fiberhost.pl pod hosting :)

Opublikowano

Up po tyle jest a że ty placisz sms to się nie dziw....

A co do tematu nie ma sensu kupować do domu lepiej gdzieś zamówic polecam ci ownserver.pl

Opublikowano

Nie prywatnego że odpalam w hacie i już .Dedyk działa.

Poszukaj na allegro, Ale taniej niż 400zł nie dostaniesz. Tylko dolicz do tego łącze oraz prąd.

Opublikowano

Up po tyle jest a że ty placisz sms to się nie dziw....

A co do tematu nie ma sensu kupować do domu lepiej gdzieś zamówic polecam ci ownserver.pl

W życiu nawet na najmniejszą rzecz nie wysłałem SMS'a więc takie teksty możesz sobie wsadzić w kieszeń.

Proszę podaj nam firmę, w której za stabilny serwer zapłacisz 30zł ( 30 slotów ) umieram z ciekawości.

Opublikowano

W życiu nawet na najmniejszą rzecz nie wysłałem SMS'a więc takie teksty możesz sobie wsadzić w kieszeń.

Proszę podaj nam firmę, w której za stabilny serwer zapłacisz 30zł ( 30 slotów ) umieram z ciekawości.

Jak kupujesz na craftserve itp kup sobie vps ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...