Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hack

jwroc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To są jakieś jaja. dostaje od admina maila żeby pytać , pisać na forum i na pewno ktoś odpowie a tym czasem jakiś kutas kasuje mego posta bez jakiejkolwiek odpowiedzi.!!!!

Tak więc zapytam raz jeszcze :

Poszukuje haków do gry War Z, żadne tam aim boty tylko jakieś ESP do lootowania. Przeszukałem cały internet wzdłuż i wszesz i nic interesującego nie znalazłem, czy może ktoś mi pomóc w tej sprawie ?

Opublikowano

może ładniej się wyrażaj, wypadałoby, hacki owszem tu są jakieś, ale szczerze ODRADZAM HACKÓW, chocby były zajebiste super cymes to i tak dostaniesz bana.

CPU:i7-3820 8x3,80GHz GPU:GTX 690 4GB GDDR 5 RAM:64GB DDR3 1600MHz HDD:2000 GB + SATA III + 64MB CACHE AC:850W Chieftec 80+ PHONE:GALAXY S III / SXT / IP5

Chcesz szybkiej odpowiedzi n.t telefonów/komputerów pisz na gg, w większosci znam się na tych zabawkach.

Opublikowano

może ładniej się wyrażaj, wypadałoby, hacki owszem tu są jakieś, ale szczerze ODRADZAM HACKÓW, chocby były zajebiste super cymes to i tak dostaniesz bana.

Proszę Cię nie udzielaj się o jego słownictwie jako iż twój nick nie jakiś super poprawny...

I nie wiem czy wiesz ale forum jest do hacków więc nie zniechęcaj do tego , skoro chce używać raczej zna regulamin gry i wie co może się stać.

Jak na razie nie ma żadnych cheatów do infestation ;P

Nawet ilikecheats (Płatne cheaty) nie działają aktualnie , muszą zaktualizować i porobić jakieś tam rzeczy żeby wszystko sprawnie działało , prawdopodobnie jedyne hacki jakie teraz są to hacki własne od jakichś kolesi hakerów ;p

Nie licz na to że szybko coś wyjdzie , po ulepszeniu PB ciężko się włamać i "dezaktywować" anty cheata :P , pierwsze co wyjdzie to z

www.ilikecheats.com

Opublikowano

Powiedz mi jeszcze jedno. Gdy uaktualnią go to jest 100% pewności że PB go nie wykryje ?

Nie ma takiej pewności. Ostatnio ciągle po każdym recodingu jest po tygodniu wykrywalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...