Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona z cheatami do samp rp

Fan GTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,poszukuje strony z cheatami do samp rp najlepiej ruskie strony proszę pomóżcie.Wiem tylko o sobku ale money nie działa na rp.

Opublikowano

ty do mojego kolegi pisałeś ze masz money hacka działającego na net4game,to teraz piszesz że nie działa jaki kłamca.

Ja nie pisze, że nie mam. Ja cie tylko uświadamiam, że nie dostaniesz ziom ^^

Opublikowano

Jest taki czit z Money hack itd który był przeze mnie testowany na Mruczniku i n4g lecz jest płatny i odpalisz go tylko i wyłącznie danymi które dostaniesz więc tutaj się nie ma co się trudzić bo za darmo nic nie ma ;)

Opublikowano

Jest taki czit z Money hack itd który był przeze mnie testowany na Mruczniku i n4g lecz jest płatny i odpalisz go tylko i wyłącznie danymi które dostaniesz więc tutaj się nie ma co się trudzić bo za darmo nic nie ma ;)

Mozesz tu podac im platnego ;). Jak ja dostawalem oferty ma PW, ze dostane 200zł jak im podam czita xD

Opublikowano

Żaden Money Hack nie działa na RP ^^

No to jak masz działający to żeś skłamał, że żadnego nie ma ziom :D Chłopka trochę za ostro odpowiedział, ale ma rację. :D

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Zależy także o jaki serwer RolePlay chodzi, gdyż jak wiadomo z serwerami typu

n4g, ls-rp itp jest to kiepska sprawa, ale jest także wiele innych serwerów osadzonych

na przeróżnych gamemode'ach, a w szczególności Honeście i niewiele ma zabezpieczenia,

więc można bez problemu bugować gotówkę. Moi znajomi na pewnym serwerze, nie pamiętam

dokładnie nazwy - bodajże Joker-RP, wprowadzili do obiegu kilkanaście mln, a ten właśnie serwer

stacjonował na honeście - jednym, wielkim bugu :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...