Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie sp kupić.

Kaspian.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie podales jaka masz jobke, wiec moge sie tylko domyslac. Radzilbym ci kupic albo vulca albo posejdona, bo teraz taka holka +9 ci sie nie przyda, a w pozniejszym czasie juz bedziesz mial jedna z lepszych sp.

Opublikowano

Sir Nubie jakoś nie dostałem bana ;p a tak wgl żeby minosik mi nie dał warna :D

Kup Holly lub Posejdona

Hollka jest dobra i praktycznie do każdego rajdu ją biorą a posejdon jest dobry w pvp :) a trochę kasy ci może zostać do eliksiru insc to byś staty pozmieniał

Opublikowano

@up

I na rajd mroku w posejdonie?\

Nikt nie mowi o super sp - redzie.

kupujesz takiego 99j na zamowienie +0 za moze 16-17 kk, wbijasz 15 atak 20 hp reszta ele. Do tego za reszte kasy musisz sobie zrobic dobra wrozke, bo do reda potrzebna jest 70 %, a nie tradycyjna 50. To ogromna roznica jak masz 39 % i z 80 ele,a jak masz 70 i 80 ele + dopek + buff i wilk. Jezeli na glacy zlapiesz łebka bez ubranego resa ogien, to zejdzie na lance, zalezy jaki przedzial lvlowy. Jak ty bdziesz mial na 63 ladna rozdzke z oslo energia ognia, to nawet w 80 lvla mozesz 50 % hp skosic. No ale to juz co wolisz, bo z posejdonem jest podobnie, lecz on jest na wyzsze lvle, bo na niskim nie masz many zeby kosic.

Wiec polecam ci reda : Dobry do expa na twoj poczatek, daje rade na lod, na rajdach tez.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Rozwinął byś swoją wypowiedź.....

Nie wiem czy się opłaca kupić lepszej holki w nb jest +9 73job za 16kk

Po prostu, wybierz posejdona.

Jest dobry do pvp (arena+ glaca) jak i expa.

Dużo obszarówek, stunów, voke xD.

Opublikowano

Po prostu, wybierz posejdona.

Jest dobry do pvp (arena+ glaca) jak i expa.

Dużo obszarówek, stunów, voke xD.

Ale on nie ma więcej mp niz 6 k .. A posejdon pod full hp/mp chyba nie da rady, bo on na swoim lvl nie ma dobrego dmg. Kolega, który sellnal konto z s2, mial eq u7+8 na 63 chyba i posejdona 28+3 , to nie bil nic, zupelnie, a mane mu moglem zjechac na kilka hitow, a bizu tez mial niezle.

Bierz reda, on nie ciagnie tak many jak sp6 .

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Ja ci radze kupić super kartę holke 99+7,8,9 bo jak będziesz miał holke już pro to możesz sobie gdzieś na 75 lvl zarobić na posejdona i inne karty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...