Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Czemu jestem w bronze v i wyjsc nie moge

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,otoz mam pytanie jestem w broznie 5 i wejsc dalej nie moge,bo mam zawsze zle staty 2;8 / 4;10 ,bo te debile chca walczyc i przegrywaja mi gre,mozecie mi powiedziec jak moge szybciej wejsc chociaz do silvera ?

kxAyLut.png

Opublikowano

zeby byc w bronze V musisz byc niepelnosprawny umyslowo (sorry, ale niestety nie moge tego inaczej nazwac)

proponuje ogladanie streamow i nauke csowania

Opublikowano

3 miechy temu sam byłem pogrążony w Bronze V.. Ale się wkurzyłem i wyszedłem do Bronze I uwierz.. Tutaj jest jeszcze więcej trolli niż tam i nawet 18/5 Kassadin nie dał rady wycarrować teamu..

Gość koxxxik12
Opublikowano

Ja pograłem troche normali ogarnąłem farme i z "drewna" wyszedłem w 2dni. Jakoś łatwo poszło. Z linni zawsze wychodziłem minimum z 4killami. Najczęściej grałem tankami ,bo to nimi jest najłatwiej carrować. Podchodzisz szybko focus najbardziej nafeedowanego enemy i szybko unicestwiasz go z tf ,a team focusuje byle kogo i wygrywacie tf. W bronzie jax jest dobry większość ludzi na topie nie wie ,że jak jax włącza E to oni go nawalają z aa i tak padają.

Opublikowano

Brąz 5? Bardzo łatwo , mój kolega był brąz 5 i wyszedł 2 razy ( spadł 1 raz znowu do bronzu 5 xD ) I teraz jest bronze 2 , ja byłem Bronze IV i jestem Silver V.

Wszystko to kwestia praktyki , najwieksza role odgrywa doswiadczenie.

Opublikowano

Przepraszam cię ale żeby dostać się do Bronze V trzeba mieć umiejętności gry równe zeru. A żeby nie dać rady wyjść trzeba mieć umiejętności gry równe -1. Oglądaj streamy, naucz się grać na 2 liniach i zacznij mainować jakąś uniwersalną postać, która nadaje się wszędzie. To tyle.

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Opublikowano

Bronze V to ciekawa devizja ,jeśli jesteś w tym gównie to ciężko wyjść ponieważ niczego się nie uczysz ,bo nie grasz z lepszymi... Ja osobiście w bronze V nie byłem ,byłem tylko w III... Nie wiem czy jest tak samo ,ale teraz jestem w silver III prawie II... I powiem ,że poza trudnościom gry nic się nie zmienia.

Opublikowano

3 miechy temu sam byłem pogrążony w Bronze V.. Ale się wkurzyłem i wyszedłem do Bronze I uwierz.. Tutaj jest jeszcze więcej trolli niż tam i nawet 18/5 Kassadin nie dał rady wycarrować teamu..

Potwierdzam tego pana, W Brązie V, Dajesz Rade Carrować (Minimum Skilla), Miałem 14 Win'ów Pod rząd, Jestem w Brązie II, mam 4 Lose'y Pod rząd, ale ku mojemu zdziwnieniu nie spadam. (Ktoś wie czemu? Zwykle gdy mam 0 punktów, i przegram to spadam dywizję niżej, a Teraz 4 Lose'y pod rząd i nie spadłem.) Co do tematu, masz takie staty bo team tobą kieruje, zwykle w złą stronę. Sam podejmuj decyzję, jeśli będą dobre, zaczniesz wygrywać TeamFight'y, a potem gry. Trenuj pstacie, Last Hity, i logiczne myślenie, bo to pomaga.

Opublikowano

Nic nie zrobisz, ta gra jest taka że zależy od szczęscia ( w tym wypadku dobierania team'ów).

Może ci wylosować 4 osoby , które dopiero wbiły 30 i nie znają mechaniki gry, a w enemy 5 smurf'ów.

Polecam nauczyć się supportować i grać duo z jakimś kumplem z srebra +, tak jest najłatwiej,

Jeżeli nie chcesz suppem być to graj topa nasusem na tym poziomie ludzie nie wiedzą jak go kontrować

możesz równie grać mida akali .

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

Czemu ?

- Nie potrafisz grać

- Nie potrafisz się dogadać

- Nic umiesz poza zalogowaniem się

to nie licz na dobrą dywizję widocznie na taką zasługujesz.

Jak kolega gdzieś @UP napisał podaj nick to zobaczymy z jakiej przyczyny jesteś w drewnie.

I do innych nie zależy od szczęścia tylko od skila.

Na tym forum wypowiada się więcej brązów niż węgla i ty liczysz na pomoc z ich strony jak oni sami siedzą w brązie / srebrze i nie mogą wyjść ? GL.

napiskopia.png

Opublikowano

Na pytanie czemu nie możesz wyjść jest prosta odpowiedz.

Po prostu jesteś słaby w lola, i musisz nauczyć się grać.

@2up: Dobrane teamy to mały %, największy wpływ na rozgrywkę ma twój skill więc nie wkręcaj graczowi z bronzu 5 że nie może wyjść bo teamy. Prawda jest taka, że wyjść nie możecie z bronzu do silveru, z silveru do golda itd. bo jeszcze na to nie zasługujecie. Nie potraficie grać na wyższym poziomie i tyle.

League of Legends

Opublikowano

Do zamkniecia ten temat byl dla trollu taka kupa nie jestem ze w bronzie siedze :D Chcialem miec pompe z wypowiedzi i idiotow .

BTW,moje drewno to platyna 1

Close

kxAyLut.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...