Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Bao-Bao Team

Etaldd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż na naszym forum powstaje coraz więcej bezsensownych grup.

Chciałbym żeby stworzony była grupa MPC Bao-Bao Team.

Grupa by wyglądała mniej więcej tak:

1) 1375705387-U683421.png

Lub 2 opcja :

2) 1375706337-U683421.png

Stwórca plakietki: Dektored

Grupa zajmowała by się, dokarmianiem pand.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

A czemu nie? Zawsze chciałem mieć pandę pod awatarem.

Tak.

Słabo mi ta czcionka wyszła ;f Jestem na tak.

Pandy i Lemury są świetne XDD

Oczywiście, że na tak.

Czcionka taka rozmazana na plakietce. Do poprawy

@topic Na tak, najebmy więcej tych plakietek.

Tak.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Panowie z powagą to forum o grach po co nam bezsensowne grupy ? te gruby które został stworzone mają cel np Modder Team moduje dla mpc MWT repezentuje w grze MPC MRT także reprezentuje Mpc w grze. Rozumiem waszą złość i bunt że waszym zdaniem te grupy są tylko i wyłącznie dla plakietki ale nie są tylko dla plakietki. Jeżeli nie zgadzacie się na jakąś grupę polecam napisać do administratora forum lub zebrać petycje i porozmawiać normalnie a nie piszecie takie sugestie. Jestem na nie co do tej sugestii ponieważ do czego by się przysłużyła ta grupa.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Panowie z powagą to forum o grach po co nam bezsensowne grupy ? te gruby które został stworzone mają cel np Modder Team moduje dla mpc MWT repezentuje w grze MPC MRT także reprezentuje Mpc w grze. Rozumiem waszą złość i bunt że waszym zdaniem te grupy są tylko i wyłącznie dla plakietki ale nie są tylko dla plakietki. Jeżeli nie zgadzacie się na jakąś grupę polecam napisać do administratora forum lub zebrać petycje i porozmawiać normalnie a nie piszecie takie sugestie. Jestem na nie co do tej sugestii ponieważ do czego by się przysłużyła ta grupa.

No właśnie po co nam bezsensowne grupy?

BaoBao Team to jedyna sensowna grupa która zajmowałaby się dokarmianiem pand BaoBao.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

WIem, że tamte plakietki są z powodu reprezentacji mpc.

Ale MPC BAo-Bao Team, pokaże że nie tylko umiemy się buntować i hejtowac.

Ale tez pomagać pandą w potrzebie , zjednoczmy się !

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

No właśnie po co nam bezsensowne grupy?

BaoBao Team to jedyna sensowna grupa która zajmowałaby się dokarmianiem pand BaoBao.

Bezsensowna grupa to jest właśnie te "BaoBao" po co nam taka grupa jeżeli nie działa dla forum ? możecie "dokarmiać pandy" bez plakietki bo w niczym ona wam nie pomoże.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Bezsensowna grupa to jest właśnie te "BaoBao" po co nam taka grupa jeżeli nie działa dla forum ? możecie "dokarmiać pandy" bez plakietki bo w niczym ona wam nie pomoże.

Grać razem w nfs czy wr można też bez plakietek.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

HAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAH

HAHAHAHA

Jebłem z tej sugestii HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHH

JEstme na TAK !! hahahahahah

Opublikowano

Grać razem w nfs czy wr można też bez plakietek.

Też można ale mnie nie bijcie :c bo to nie moja sugestia żeby dodać ową grupę.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Jestem na tak, jestem zoologiem i moją specjalnością są pandy. Tym zwierzętom trzeba pomagać, a tym sposobem razem zjednoczymy się i im pomożemy! Pomóżmy im zanim wyginą!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...