Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] The Walking Dead

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam do Was pytanie dotyczące tej gry. Otóż tak się zastanawiam i w pierwszym epizodzie, gdzie mogłem uratować Carley albo Douga uratowałem Carley i tak czy siak ona zginęła w trzecim epizodzie z ręki Lilly. A gdybym uratował Douga to co? Też Lilly by go zabiła? Albo w drugim epizodzie postanowiłem iść na farmę z tymi typami a gdybym im odmówił to całkiem inaczej by to wyglądało i np. Mark by nie zginął z ich ręki? Albo ojciec Lilly w chłodni, który zginął bo zabił go Kenny a gdybym dał, żeby go nie zabijać to co wtedy?

Opublikowano

Carley, albo Doug tak czy siak giną w III epizodzie. Przy RV Lilly podejrzewa Ben'a o kradzież zapasów, i chwilę przed strzałem Doug popycha Bena ratując go, jednak samemu ginąc od kuli. Obie postacie z góry są skazane na śmierć przy RV.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

A na samym końcu co się stało z tą Clementaine? Bo jak chodziła między tymi polami upraw to w oddali widziała dwie postacie, to był Obid i Christa? Wiadomo coś na ten temat? Bo ten dodatek 400 Days to nie nawiązuje do tego.

Opublikowano

A na samym końcu co się stało z tą Clementaine? Bo jak chodziła między tymi polami upraw to w oddali widziała dwie postacie, to był Obid i Christa? Wiadomo coś na ten temat? Bo ten dodatek 400 Days to nie nawiązuje do tego.

Nie, nie wiadomo, są tylko spekulacje.

1374788544-U921656.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...