Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytanek

matis2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam konto psn podporzędne i czy jak skończe 18 lat to te konto będzie już normalne ?

mam ok.14 lat i w pss nie mogę kupywać gier od 16 to jak skończe 16 to będę mógł je wtedy kupywać ?

Mam psvite a mój kolega ps3 to czy psv może służyć jako pad do ps3 ?

i czy jak mam grę na psv fifa 12 i mój kolega ma fife 12 na ps3 to mogę z nim grać chodzi o online

[ tak samo z innymi grami ktore wyszły na 3 i na vite ] ?

matise00.png

Opublikowano

Mam konto psn podporzędne i czy jak skończe 18 lat to te konto będzie już normalne ? Zapewne tak. Mogłeś dać, że masz już 18 lat...

mam ok.14 lat i w pss nie mogę kupywać gier od 16 to jak skończe 16 to będę mógł je wtedy kupywać ? Chyba tak.

Mam psvite a mój kolega ps3 to czy psv może służyć jako pad do ps3 ? Nie. Jak zapewne mogłeś zauważyć, pad od PS3 ma 4 triggery, a od PS Vity 2. Na PS3 przez Vitę gra zdalna działa tylko na gry z PSOne. Za pomocą Remote Play i zhackowanego oprogramowania można grać na PSVicie w gry z PS3, np. Battlefield 3. Za R2, L2, L3, R3 posłuży tylni panel dotykowy.

czy jak mam grę na psv fifa 12 i mój kolega ma fife 12 na ps3 to mogę z nim grać [ tak samo z innymi grami ktore wyszły na 3 i na vite ] ? - Nie wiem, musisz zobaczyć.

AxeePL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...