Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowy master

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myslicie na jego temat teraz? Moim zdaniem jest zbyt OP, sam potrafi cala gre wycarrowac. Jedyne co przed nim ratuje to stun...

Zapraszam do dyskusji.

Opublikowano

Jest bardzo silny ... Zbyt silny jak na początek gry dostanie 2-5 killi to juz wiesz ze masz ciężko do wygrania ( BD Nerf na 100% ) . Na rankedach juz go banują prawie na każdym meczu

xSiRock_eune_157_1_text.png

Opublikowano

To jest właśnie Riot... Master już wcześniej był op pod AP (ten heal...) to zamiast reworkować postacie którymi nikt nie gra (np. urgot, kayle, poppy itp. dużo tego...) to oni reworkują akurat mastera...

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

OP? Nie, wolałem jak był AP, jak kiedyś robiło się go pod AD jak i teraz to składa się na combo od ryze, dostaje klatke na ryj i nie może nic zrobić. Tak samo jak dostanie stuna czy inne podobne CC to składa sie w 2 sekundy. Jak dla mnie useless, wole junglera tanka.

@up Dla Poppy jest zapowiedziany rework, Urgot jest dobrą ale niedocenianią postacią anti-carry, gra się nią w diamencie a nie w brązie, a Kayle nikt nie gra? Jak nie umiesz nią grać... ale dziwi mnie że nawet brąz nei potrafi jej ogarnąć..... Kayle jest jedną z najlepszych postaci na mida koxie.

Opublikowano

Dlaczego wszyskie postacie które nie były grywane,a były mocne, teraz jak są grywane są uważane za op?

Wolałem starego mastera.

Opublikowano

Dlaczego wszyskie postacie które nie były grywane,a były mocne, teraz jak są grywane są uważane za op?

Wolałem starego mastera.

Bo tak.

@top

Stun, burst, exhaust i go nie ma, jak nie umiecie go kontrowac to płaczcie dalej że jest zbyt OP. <3

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...