Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Uruchomienie War Rock'a

raks0n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem z uruchomieniem warrocka

Ostatnio zainstalowałem sb warrocka i wszystko mi sie załadowało elegancko i kliknąłem START GAME

Pojawił normalnie hackshield załadował i nagle pojawił sie czarny ekran i błąd "No hardware-accelerated Direct3d devices were found"

To wziąłem check files i teraz to nawet hackshield sie nie pojawia

CO MAM ROBIĆ ?;/

POMOCY ;)

Opublikowano

jestem trochę tępy jeśli chodzi o komputery jak to zrobić ? ;)

Po prostu pobierz jaki masz system ? windows XP ? jeżeli tak to pobierz i zainstaluj to :

xxx

strona w 100% zaufana więc żadnych wirusów nie ma :).

// Strona zaufana jest od microsoftu bo jest taka możliwość, dodaj skan.

Jak byś chciał wiedzieć nie tylko microsoft ma zaufaną stronę także jeżeli nie wiesz proponował bym nie pisać ;)

// Gówienko zaufana, osobiście tą stronę widziałem pierwszy raz na oczy, poza tym przeczytaj regulamin globalny Darkus || Wilczek

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

kurde ale i tak nie działa teraz to już nie wiem co robić ;/

No hardware-accelerated Direct3d devices were found

switching to the reference rasterizer a software device thait implements the entire direct3d feature set nut runs very slowy taki mam błąd ;/

Opublikowano

Dzięki Ci, już wiem co masz za problem. Dotychczas chodził Ci PC na zintegrowanej karcie graficznej.

Spróbuj najpierw w panelu sterowania-dodaj nowy sprzęt-karty graficzna-standardowa karta graficzna VGA. Jak zainstalujesz ten systemowy sterownik dopiero wtedy sterownik nVidii. Kartę sprawdzałeś ? Jest sprawna ?

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...