Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz][MiniGames][No-Premium][MiniGamesCraft]

kusiu1999

53 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze ?

• Tak.
      50
    • Nie.
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

===========================================================================

SXzc.png

●IP Przy starcie.

●Typ Servera MiniGames

●Wersja Servera 1.6.2 - 1.5.2

●Sloty serwera: 40 na starcie,potem więcej.

VXzc.png

[Wlasciciel : KusiuXD

[Wlasciciel : Owoc

1374777364-U384748.png

[Moderator]:Rekrutacja

[Pomocnik]:Rekrutacja

1374777364-U384748.png

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Serwer ktory planuje zrobić polegał by MiniGames ,tzw Rozgrywki.

Jakie rozgrywki były by na serwerzę ?

-Blitz Survival Games

-Chowany

-Splleg (Lopaty,jajeczka:D)

-PaintaBall

-The Walls

-QuakeCraft

-Oraz Bow Tne Spllef.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Co wy na to :?D

Opublikowano

Hej mam 14 lat i chciałbym startować na moderatora :)

Nick:SzpaKuu

Mikrofon:Jest :)

Teamspeak3:Również

Dlaczego Ty, a nie ktoś inny?:Jestem bardzo uczciwym człowiekiem dla mnie liczy się tylko ROZGRYWKA i DOBRA ZABAWA.Chcę zostać moderatorem ponieważ wbiłem na ten serwer i chyba troszke tej zabawy brakuje (bez urazy) Serwer jest ogolnie dopracowany pod każdym względem.Myślę ,że jestem jedyny w swoim rodzaju ,ponieważ u mnie liczy się tylko Zadowolenie graczy serwera oraz nie jestem takim typem gracza ,który zdobędzie tutaj moda tylko po to ,żeby zaimponować kolegom.Myślę ,że będę się idealnie nadawał do tego stanowiska :)

Ponieważ serwer przypadł mi do gustu chciałbym mu pomóc pod względem zapraszania graczy.Będę na niego zapraszał znajomych oraz robił reklamy na innych Forach.Chciałbym ,żeby ten serwer był ciągle pełny (sloty) i mam nadzieję ,że dacie mi taką szansę ,żebym tego dokonał :) .
Opublikowano

Chciałbym się zgłosić na technika serwera!

Moj nick w grze: Dara

Umiejętności : Znam dobrze jave tak więc mogę przerabiać pluginy jak i pisać nowe dla waszego serwera!

Mógłbym także się cos dorzucić do zwiekszenia slotow ponieważ serwery mini-games sie bardzo rosławiają.

Mogę się kontaktować przez skype / teamspeak.

Wiecej pytań pisz na pwjakos sie dogadamy.

Opublikowano

Pluginy juz mamy pod gry :

-Splleg

-Bow spleef

-Queake survival games.

-Chowany

Szukam technika na reszte pluginow.

Opublikowano

Chciałbym się zgłosić na pomocnika :)

Nick: SeTT

TS/skype/GG: Wszystko mam

Mikrofon: skoro ts i skype jest to i mikro jest.

Chciałbym się zgłosić na pomocnika serwa ponieważ to będzię coś dla mnie nowego :D

Byłem kilka rady modem i adminem ( pewnie jak każdy...) ale na takim typie serwer jeszcze nigdy!

Jestem miły, szczery wobec innych i bardzo lubię pomagać innym graczom jak tylko się da.

Nie daję itemków ani nie niszcze ponieważ to mnie bardzo denerwuję i od razu wychodzę z serwa tam gdzie admini dają innym itamki/kasę itp. bo co to za zabawa.

Szczerze nie mam pojęcia co mógłbym robić jako pomocnik xD ale gdy znajdzię się jakaś robota to na 100% ją wykonam. Moje uzdolnienia budowlane są raczej dobre (sam siebię nie będę oceniał) więc mógłbym także zajmować się budową mapki itp. :)

Także podałem najważniejsze informację o mnie. Mam nadzieję że zostanę przyjęty a jeśli nie to i tak będę bardzo często grał na tym serwie xD

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...