Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pad od ps2 problem

Salvior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pada od ps2 i zakupiłem do niego przejściówkę pad działa ale gdy wchodzę do fify w ustawienia,kontroler itd. nie ma tam pada do wyboru tylko jest klawiatura i klawiatura z myszką co mam zrobić ? jest to pad speed link

@Edit

Rozwiązałem problem tylko że teraz analogi nie działają prosze o pomoc

Opublikowano

Lewy analog Ci działa ? Tzn. czy możesz go ustawić , aby poruszać nim zawodnikiem ? Jeżeli nie , to musisz wcisnąć przycisk pod napisem "ANALOG" . W trzynastce nie działa prawy analog musisz ściągnąć config z fify np.11 . Google już Ci z resztą pomoże :)

Opublikowano

Lewy analog Ci działa ? Tzn. czy możesz go ustawić , aby poruszać nim zawodnikiem ? Jeżeli nie , to musisz wcisnąć przycisk pod napisem "ANALOG" . W trzynastce nie działa prawy analog musisz ściągnąć config z fify np.11 . Google już Ci z resztą pomoże :)

No właśnie nie żaden analog nie działa,a ten przycisk "ANALOG" to cały czas lampka świeci i nawet nie da się go wyłączyć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...