Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] darmowe rp za obrazek pytanie.

gucio6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanie odnosnie dodatkowego jednorazowego rp. za np zrobienie obrazka. wszystko tam napsiałem do riotu a oni mi takei cos odpisali. o co kaman?

Z przykrością muszę stwierdzić, że nasze zasady zabraniają mi rozdawania punktów, skórek, bohaterów i innych przedmiotów specjalnych w tym momencie.

Aktualnie oferujemy Alistara ze skórką Wyzwolony Alistar jeżeli zasubskrybujesz nasz kanał na Youtube.

Wkrótce pojawią się także promocje, które mogą Cię zainteresować, ale obecnie nie możemy ujawnić szczegółów. Śledź na bieżąco najświeższe informacje, aby dowiedzieć się więcej o nadchodzących promocjach.

Nowości w League of Legends:

http://eune.leagueoflegends.com/pl

Martuziq

Player Support Riot Games

bb68.png

Opublikowano

Za ten obrazek czy cos tam moga dac ci mala ilosc jezeli ci brakuje do skina/champa i to jednorazowo chyba.

Opublikowano

@up

40 rp ,to duzo alew jak sie postarales to mogli ci dac

@TOP

Po1ebany ten riot moj kolega 3 razy sprzedal konto na allegro ,i riot je odzyskal bez problemu,ja chcialem o odzyskanie skradzionego konta wyje**** na mnie maja

@DOWN

Jak on napisze znow to samo rajot gaming wysle go do takiego samego typka ,jak mi

kxAyLut.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że to po prostu kwestia farta. Jeden Rioter da ci te RP'ki, a inny odprawi z kwitkiem i w odpowiedzi umieści taką wiadomość. Na twoim miejscu wysłałbym kolejnego ticketa z tą samą prośbą (trochę prymitywna opcja, ale jak trafisz na inną osobę to szanse na RP masz). Ewentualnie możesz też w nowym tickecie dodać niezbyt długie uzasadnienie dlaczego potrzebujesz tych RP'ków, im bardziej ich przekonasz słownictwem i kreatywnym obrazkiem tym większą masz szanse na przyznanie tych RP.

Opublikowano

Dawno temu też prosiłem o Rp'ki chyba z 40 a dali mi 70 ^^. Wejdz w google wpisz League of Legends wybierz jakiś obrazek i wklej :D. Ja jeszcze dodałem wierszyk i tekst dot. dlaczego etc.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Wiem, że to głupie pytanie, ale wierszyk musi być po polsku? Liczę, że nie będzie warnów :D.

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Opublikowano

Wiem, że to głupie pytanie, ale wierszyk musi być po polsku? Liczę, że nie będzie warnów :D.

Może być w każdym języku, który support obsługuje.

@Tak to jest gdy przed napisaniem posta nie odświeży się strony...

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Opublikowano

Max 30 rp możliwe, że źle sprecyzowałeś pytanie.

Napisz proszę o dodanie na moje konto 30 rp których brakuję mi do skina (załącz fotkę) i dodaj zdjęcie.

Opublikowano

Mi odpisali to samo, a za 2 godzinki na e-maila dostałem linka jakiegoś tam od administratora "MsCherry" że doda mi je jak mu tam po prostu odeśle jakąś grafikę z LoLa :]

logo8.png

Niedługo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...