Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(Tutorial) problem ze spoilerami/brak edytora tekstu.

L0M3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio na forum, niektórzy mają problem z otwieraniem spoilerów i brakiem edytora tekstu. Sam go miałem. W każdym bądź razie jest on bardzo uciążliwy. Z tego powodu szukałem różnych rozwiązań. Instalowałem różne przeglądarki (FireFox, Opera, Google Chrome, IE 10), instalowałem, także najnowsze wersje javy. I zauważyłem, że problem tkwi w wersji owej przeglądarki. Chodzi o to, że jeśli posiadasz system 64 bitowy, musisz zainstalować przeglądarkę 64 bitową. Jeśli masz system 32 bitowy, to przeglądarka, także powinna być 32 bitowa.

Pamiętaj, także (jak by co) o:

* najnowszej wersji Java (system 64 bitowy - java 64 bitowa, system 32 bitowy - java 32 bitowa.)

* wyczyszczeniu cookies.

Aby sprawdzić wersję systemu, wejdź w informacje o komputerze.

Osobiście korzystam z Opery 64bit, ale prawdopodobnie, np. na Google Chrome 64bit MPC powinien poprawnie działać.

Uwaga! To, że u mnie to rozwiązało problem, nie znaczy to, że u ciebie też rozwiąże.

Opublikowano

Nie ma firefoxa 64 bit, a zmieniał przeglądarki nie będę, bo ilość bitów nie ma tu znaczenia.

http://firefox-64-bit.softonic.pl/ -,-

Nie gwarantuję, że będzie działało. Na dwóch róźnych komputerach pomogło.

Same czyszczenie ciasteczek zazwyczaj pomaga. Tak czy siak i tak to naprawią prędzej czy później. Trzeba tylko być cierpliwym.

Może w 30 % pomaga

Opublikowano

Same czyszczenie ciasteczek zazwyczaj pomaga. Tak czy siak i tak to naprawią prędzej czy później. Trzeba tylko być cierpliwym.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...