Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] T4G Blacklist - jesteś w analizie? Masz problem?

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Otóż zauważyłem kiedy jakaś pała Cię zgłosi do T4g Blacklist tak wtedy grać nie idzie...

Mianowicie o co chodzi ?? a no o to,że wtedy jesteśmy zgorszeni w wielu procentach broń staje się jakby słabsza z deczko wolniejsza czy coś w ten deseń,bo jak nie jesteśmy w analizie (czy jak cię z ciągną z tej analizy) tak wtedy jesteśmy z powrotem dużo lepsi tzn.mniej zużywamy amunicji i dużo prościej się zabija,bo po prostu jest lepsza jakby płynność,a jak już nas jakaś pała zgłosi do tej analizy T4g to już koniec grać się nie da do tego więcej idzie amunicji i jak już startujemy do kogoś z l85 czy g53 ,famas itp. choćby ze średniej odległości i rozpoczynamy w tej kwesti otwierając pierwsi ogień i przeciwnik się orientuje tak wtedy przegrywamy bo coś jest nie tak.

Przykład:Dzień wcześniej do mnie startuje l85 (ciągle ta sama osoba) i ja byłem wstanie ściągnąć szybko go z Qbb teraz będąc w analizie amunicja szła na jedną osobę (oczywiście tą samą) jak oszalała i jakby z tego część nie doleciała gdyż już my mamy szybki ded.

I nie jest to wina kompa czy neta,bo już sam zauważyłem kiedy jestem już ściągany z T4g tak z powrotem wymiatam,a jak jestem na tej analizie, bo ktoś cię zgłosił tak wtedy koniec moje zabicia są dużo gorsze i niesprawiedliwe.

Także nie dość,że bywają cheaterzy to jeszcze niektóre bronie są nie wyważone to jeszcze potrafi cię dojebać T4g i jak tu rywalizować ? chyba robiąc sobie przerwe czekając aż nas ściągną z T4g.

Nie wiem czy to każdy zauważył,ale takie coś powinno zostać zgłoszone bądź poprawione,bo wtedy nasze szanse na zabicie są dużo dużo gorsze.

Nie jestem przekonany czy tak to mają wszyscy będąc na tej analizie jeśli założymy,że tak dzieje się wszystkim to popatrzcie jak to można komuś po złości utrudnić grę.

Opublikowano

Proste dupek cie zglosi bo dostaje od ciebie "baty". Bez zastanowienia zglasza cie na blackliste a ty masz potem problemy. Tacy sa juz ludzie :(

Piteraskwiat.png

Opublikowano

No po części to też rozumiem,ale chyba łatwo zauważyć cheatera od dobrego gracza (w sumie to ja też nie uważam się za takiego progracza) tylko czemu przez taką analize zgłoszeniową gra się dużo ciężej przecież to niedorzeczne.Coś musi być nie tak po stronie T4g skoro to coś tak obciąża do tego w takiej analizie można długo kisieć,bo nie ściągają odrazu chociażby,że ja już tam bywałem po kilka razy zgłaszany i za każdym razem ściągany z takiej listy i pomimo tego mogę wisieć tygodniami w takiej analizie.A skoro to coś tak przymula powinni wpierw to zoptymalizować i dopiero wypuścić to rynek,a nie przez taki chłam teraz trzeba się męczyć.

Nie znam aż tak dobrze angielskiego,bo bym odrazu wyjaśnił swoje co nie co żeby sprawdzili te swoje skrypty i je kompletnie prześledzili i naprawili to coś co ogranicza później takiego gracza,bo być może gdzieś coś w kodzie mają jakiś niedomknięty błąd i o tym nie wiedzą.

@surasmen

Heheh dobre dobre tylko jak by mnie umieścili na tą blacklistę wtedy połowa serwów mówi mi papa.

Opublikowano

Proste, pała z 30 lvl z podstawowym eq mnie oskarża, że wymiatam z famasem. Ale mnie nie zgłosiła,bo pewnie nie wie, co to t4g. ( chociaż ciekawe czy za c4 na mcom jest się w analizie)

Opublikowano

Proste, pała z 30 lvl z podstawowym eq mnie oskarża, że wymiatam z famasem. Ale mnie nie zgłosiła,bo pewnie nie wie, co to t4g. ( chociaż ciekawe czy za c4 na mcom jest się w analizie)

Za c4 przy fladze czy mcom to nic nie będzie co najwyżej mogą cię kicknąć z serwa bądź dać jednorazowego chwilowego bana na jakieś kilka minut.

A co do T4g tak jak wspomniałem co to jest za problem kogoś zgłosić ? no właśnie żaden przecież można pod każdym pretekstem tam zgłosić i odrazu będziesz śledzony do analizowania i w ten sposób utrudniamy graczom grać gdyż wtedy jesteśmy na poziomie hardcore gdzie przed analizą dawną byś spierdzielił szybko przed murek gdzie przy analizie odrazu zaliczasz zgona o to co się dzieje i inne tego typu rzeczy.

Opublikowano

Bycie na blackliście, tym bardziej nieoficjalnej nie ma wpływu na statystyki w grze. Nie opowiadaj bajek.

Chyba swoje wiem i wiem jak potrafie grać i ile potrafie wygrać swoim Qbb i można rzecz ,że staram się dobijać do top 100 głównej listy ze wszystkimi rodzajami klass także po jakiego kija miałbym opowiadać bajki skoro widzę,że jest coś nie tak to tak jest i dzieje się to już wtedy kiedy jestem zgłoszony,a wcześniej nie wiedziałem o co kaman ,bo nie śledziłem info czy ktoś mnie zgłasza czy też nie (i przedtem robiłem całą diagnostyke zaczynając od neta do kompa),a dzięki dodatkowi do FF od T4g widzę wszystko na bierząco także włączając grę zauważyłem właśnie to jest winowajcą, bo jak napis/log znika z T4g i jestem czysty tak wtedy robię wszystkim rzeźnie,a tym czasem ledwo co potrafię ugrać.

Opublikowano

Bycie na banliście nie ma wpływu na statystyki broni czy czegokolwiek. Zwyczajnie nie masz dostępu do serwerów z tym systemem. Nie możesz na nie wejść. Na inne serwery, w tym oficjalne nie ma to wpływu.

Opublikowano

Bycie na banliście nie ma wpływu na statystyki broni czy czegokolwiek. Zwyczajnie nie masz dostępu do serwerów z tym systemem. Nie możesz na nie wejść. Na inne serwery, w tym oficjalne nie ma to wpływu.

I tu mylisz,bo ja nie jestem na banliście tylko w analizie chyba oni nie są głupi i bez przeczyny odrazu nie banują tylko cie poddają do analizy i czekasz w kolejce.Bo przecież jak już ktoś cię zgłosił to już 2 raz nie przejdzie do zgłaszania także muszą najpiew prześledzić i potwierdzić czy oskarżenie było słuszne czy też nie i jak jest słuszne wtedy umieszczają na blacklistę a przedtem oni to sprawdzają i jak sprawdzą wtedy usuwają z logów i wrazie czego można ponownie przejść do strony do raportowania mojego profilu,a tym razem nie działa przejście gdyż jestem w tym momencie w ich systemie.

Poza tym napewno u nich jest coś na rzeczy skoro Pb potrafi strzelać ss to co mówić co potrafi t4g weź zrób sobie taki w podobie test i wal ty sobie ss po czym w tym momencie zabijaj zobaczymy czy będziesz taki chopsiup do zabijania.

Opublikowano

Znam działanie tego systemu, mam z nim więcej wspólnego niż myślisz. Wiem jak to brzmi.

Zgłoszenie już powoduje figurowanie w systemie jako podejrzany. Autorzy wszelakich banlist nie mają możliwości ingerowania w statystyki czy wgl w grę. Jedyne co mogą to zbanować, zabronić dostępu na serwerach używających ich oprogramowania. Jeżeli ktokolwiek miałby dostęp do takiej władzy jak statystyki broni to wyobraź sobie jakie to by miało konsekwencje. Serwery z OP broniami czy wręcz znerfionymi.

Powtarzam, autorzy banlist nie mogą ingerować w grę. Mogą jedynie nakładać bany na wybranych serwerach tj. używających ich systemu.

Opublikowano

Znam działanie tego systemu, mam z nim więcej wspólnego niż myślisz. Wiem jak to brzmi.

Zgłoszenie już powoduje figurowanie w systemie jako podejrzany. Autorzy wszelakich banlist nie mają możliwości ingerowania w statystyki czy wgl w grę. Jedyne co mogą to zbanować, zabronić dostępu na serwerach używających ich oprogramowania. Jeżeli ktokolwiek miałby dostęp do takiej władzy jak statystyki broni to wyobraź sobie jakie to by miało konsekwencje. Serwery z OP broniami czy wręcz znerfionymi.

Powtarzam, autorzy banlist nie mogą ingerować w grę. Mogą jedynie nakładać bany na wybranych serwerach tj. używających ich systemu.

No dobra ok,ale to już w tym momencie zchodzi się z toru tematu.

Bo tu chodzi o to,że kiedy jestem tylko w ich figurowaniu tak wtedy jestem zgorszony,że po prostu przeciwnik potrafi mnie prześcignąć jak zwolniona reakcja na moją amunicję,bo gdy już nie figuruje w ich systemie tak wtedy odzyskuje broń w pełni sprawność i nie mam żadnych problemów.

A co do statystyk broni

http://ranking.tools4games.com/en/ranking

Ps.Wiem jak to głupio brzmi,ale na serwerach bez t4g w tym czasie nie mam problemów.

Opublikowano

@up

A ciebie nie denerwowałoby cię, jak wcześniej kosiłeś z qbb, miałeś the best staty w rundzie, a nagle masz znerfioną broń tylko przez głupiego randoma, który swoją porażkę wyraża poprzez zgłoszenie, bo nie umie grać i ktoś jedzie bronią?

Opublikowano

Trzy dni temu zauważyłem u kogoś też taki problem i poprosiłem koleżankę by dobrze mi przetłumaczyła na angielski i napisałem do t4g i jak widać wczoraj miałem tego efekty jak odjął znów mogłem przyjmować na klate 2 przeciwników i bez problemów mogłem ich ściągać czy szybko spierdzielić by się uleczyć,bo przedtem to nawet kolesie z mg3 potrafili w szybkim czasie mnie pojechać i rady nie dawałem się uleczyć.

Także temat można zamknąć.

Ps.Także w dużej mierze to niestety, ale to nie jest efekt placebo przy takich wzmaganiach pojawia się i większy odrzut.A jak już później jest wszystko ok całkiej inaczej się gra.I to nie jest jakiś farmazon typu pierdolenie kotka za pomocą młotka,bo i nemezis wtedy nam gówno daje przy tych problemach,a już po fakcie to całkiem inna gra 2-3 hity na lighcie po kolei się zabija.

Opublikowano

Też tak miałem, On, czyli Tigerxy, ma doskonałą rację, odkąd zgłosili mnie, to też mi jakoś słąbiej szło, a jak nie cheat'owałem, było o wiele lepiej...

Opublikowano

No dobra ok,ale to już w tym momencie zchodzi się z toru tematu.

Bo tu chodzi o to,że kiedy jestem tylko w ich figurowaniu tak wtedy jestem zgorszony,że po prostu przeciwnik potrafi mnie prześcignąć jak zwolniona reakcja na moją amunicję,bo gdy już nie figuruje w ich systemie tak wtedy odzyskuje broń w pełni sprawność i nie mam żadnych problemów.

A co do statystyk broni

http://ranking.tools4games.com/en/ranking

Ps.Wiem jak to głupio brzmi,ale na serwerach bez t4g w tym czasie nie mam problemów.

taki mały offtop.

Urwa, w tej liście co podałeś są ludzie z max wynikiem po 47, 45k.

Mnie już za 40 zblokowali, a oni ich jeszcze wywyższają ponad innych.

Banda debili i tyle, swoje kolesiostwo widać tam rządzi i nie ma na to rady -.-

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...