Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto teraz wracać do gry?

FlyForFun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, skończyłem grę prawie 2 lata temu grało mi się bardzo fajnie i wyniosłem naprawdę fajne wspomnienia z tej gry, teraz moje pytanie czy warto w tym momencie wracać ?

posiadam tam koto, z tego co pamiętam to :

- 3 różne sety - wiking, ninja, pustynny

- 3 pary skrzydeł

- 2 aniołki r7, nage r7, harpie st3 r7

- 1kkk kasy

- no i jakieś tam badziewia

btw czy w tym momencie warto wracać do gry ? czy to już będzie raczej kicz i musiałbym zaczynać od początku ? naprawde fajnie się grało, ile ludzi teraz gra ? czy warto ?

pytam ponieważ zmienili system petów, nie wiem czy to co mam przedstawia w tym momecie jakąkolwiek wartość

16k7y4p.png

Opublikowano

Zawsze można wrócić, ale to już nie to samo. Ceny skoczyły do góry ( ceny petów mają spaść po następnej kronice ), można spokojnie grać bez party ( np. groty wulkanosa i jedziesz do 70+ ).

Sam chyba wrócę do gry.

Te czasy kiedy ss'y były po 7,9kk ... niezły zarobek będzie, bo są teraz 10x droższe.

Pjona

Opublikowano

powiem tak to czy wracasz czy nie to jest twoj wybor ale teraz jest naprawde lipnie to nie to co bylo kiedys ( 2 lata temu) ceny petow spadly ceny itemow wzrosly teraz to jest juz czysty zysk dla firmy bo jezeli chcesz sie dorobic trzeba miec fart albo gp

• 8 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co wy gadacie ja zaczynałem od zera kolega mi pożyczył Jastrzębia 125 i w jeden tydzień udało mi się na żabkę nazbierać i tak dalej dalej gram od czterech miesięcy ogólnie to miesiąc normalnie i mam 125 oz z Osa st3 dyst nowe pety :P i eq na niej +12 r7 itd :P Do tego teraz za lvl ciekawe nagrody ::)

mrchomik.png
Opublikowano

Według mnie bardzo opłaca sie grać  ; ) Wiecej eventów , Questy [Opłacalne w expie]   , questy na np deco na kilka/kilkanascie dni aktualnie "Nosferatu"

Bardzo przyjemnie sie gra :s

Opublikowano

Oplaca sie grac i to bardzo. W ciagu paru godzin ruszy na nowo najlepszy prywatny server rappelza. Team hyperion. Info na fejsie, wystarczy wpisac team hyperion i znac angielski. Zapraszam rodakow do sciagania clienta i pisania do mnie na gg zeby razem rozpoczac gre na serwie :)

15904093

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Opłaca się, system petów zmienił się tylko w ilośći petów do złapania, bo teraz łapiesz praktycznie wszystko. Dodam też, żę twoje itemki mają dosyć dużą wartość w szczególności harpiia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...