Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Upload Lolrecordera

czarmix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałem was poprosić o pomoc. Jako, że główna stronka,z której można pobrać lol recordera jest aktualnie niedostępna nie mogę znaleźć downloadu recordera. Mógłby mi ktoś z was wrzucić link do pobrania ? Z góry dzięki.

wcibnb.png

Opublikowano

Tylko to nieco starsza wersja, będziesz musiał zaktualizować.

http://speedy.sh/umnYp/LOLReplay-0.8.2.2.exe

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Czy przypadkiem lol recordera nie aktualizowało się przez pobranie nowszej wersji z głównej strony ?

wcibnb.png

Opublikowano

Można i tak ale po pobraniu starszej wersji sprawdza czy nie ma nowszych i je pobiera. Nie wiem jak by to działało w przypadku kiedy strona padła ale zasadę ci podałem na jakiej to działa.

Opublikowano

Wrzuć skan, 1h.

Nie chciało mi się wcześniej:

https://www.virustotal.com/pl/file/fbccd6250efa0c093d61e5cd041135597a6981b5490bf61f42fe5f4d22b22451/analysis/

Mogłem zaktualizować wcześniejszy post, mój błąd.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Problem w tym, że wersja jest taka jaką pobrałem tzn. się nie aktualizuje. No nic po prostu nie będę nagrywał, bo pliki z frapsa za dużo warzą. Dziękuję za pomoc.

wcibnb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...